Meghan Markle:

Folk mener dette brevet viser at dronningen liker Kate bedre enn Meghan

Det hele viste seg å være en misforståelse.

MEGHAN MARKLE: Flere spekulerer nå i om dronningen egentlig ha en favoritt blant Kate og Meghan. FOTO: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Flere spekulerer nå i om dronningen egentlig ha en favoritt blant Kate og Meghan. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Samtidig som bryllupet mellom Meghan Markle og prins Harry står for døren, har ordlyden i et brev fra dronningen fått folket, og en rekke medier, til å spekulere i om dronningen egentlig har en favoritt blant de to.

Spekulasjonene kommer i etterkant av dette brevet som dronningen måtte skrive for å gi sin offisielle godkjennelse for at bryllupet mellom prins Harry og Meghan Markle.

LES OGSÅ: Stjel stilen til Meghan Markle

Misforståelse

Brevet lød «Jeg erklærer herved min samtykke til ekteskap mellom mitt kjæreste barnebarn prins Henry Charles Albert David of Wales og Rachel Meghan Markle. Samtykke gir jeg under the Great Seal, og det skal bli skrevet ned i bøkene til Privy Council».

Foto: Twitter @Chrisshipitv
Foto: Twitter @Chrisshipitv Vis mer

Det tok ikke lang tid før flere begynte å sammenligne brevet med samtykkebrevet hun skrev i 2011, da Kate Middleton skulle inn i den kongelige familien.

Den gangen mente folk at hun omtalte Kate som «vår tillitsfulle og elskede Catherine Elizabeth Middleton», mens Meghan kun ble omtalt ved sitt navn.

Selv om dette kanskje kan se oppsiktsvekkende ut til å begynne med, viste det seg raskt at de to brevene som ble sammenlignet ikke var fra samme anledninger, og dermed kan de heller ikke sammenlignes.

LES OGSÅ: Meghan Markle lot royal etikette vike: - Kvinner trenger ikke hjelp til å finne sin stemme. De har en stemme!

Nærmere bryllupet

Brevet som ble skrevet for Kate var nemlig fra Instrument of Consent, noe som inntreffer mye nærmere selve bryllupsdagen, og ikke fra Charter of Declaration, slik som Meghans var.

Når man derimot sammenligner brevet for Kate skrevet i forkant av Charter of Declaration, ser man at det samme språket er brukt, og at hun omtaler henne også med fullt navn, og ikke noe annet.

Når bryllupet mellom Meghan og prins Harry nærmer seg, forventes det at dronningen skriver et like hjertefølt brev til Meghan også.

Bryllupet finner sted på lørdagen 19. mai 2018, på St George's Chapel, i Windsor Castle.

LES OGSÅ: - Det var et veldig romantisk frieri!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer