Chris Medina

- Folk tror jeg tjente meg rik på å utnytte Juliana

Da Chris Medina brøt med kjæresten fem år etter den tragiske bilulykken, opplevde han en tsunami av grov hets og trakassering.

CHRIS MEDINA: Den amerikanske artisten Chris Medina med eksforloveden Juliana Ramos, samboeren Silje Skylstad Gotaas og datteren Mila i Chicago. FOTO: Privat
CHRIS MEDINA: Den amerikanske artisten Chris Medina med eksforloveden Juliana Ramos, samboeren Silje Skylstad Gotaas og datteren Mila i Chicago. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

- Jeg utfordrer deg til å gå inn på YouTube, finne musikkvideoen til What Are Words, scrolle deg ned i kommentarfeltet og lese gjennom kommentarene, sier den amerikanske artisten Chris Medina (39), både oppgitt og engasjert på en og samme tid.

Vi sitter innerst i hjørnet av en fasjonabel hovedstadsbar, på en sofa trukket i blått fløyelstoff og drikker kaffe fra små porselenskopper.

Her er forretningsmenn, frognerfruer og annet fintfolk. Samt Chris Medina, amerikaneren som smeltet millioner av hjerter verden over med kjærlighetsballaden What Are Words i 2011.

Da hadde han allerede bemerket seg i American Idol, der han åpenhjertig fortalte om forloveden Juliana - hvis liv ble totalforandret etter en alvorlig bilulykke i 2009.

Fra det ene øyeblikket til det andre, to måneder før bryllupet skulle ha stått, gikk paret fra å ha en lovende fremtid som ektemann og kone, til å bli pleier og pasient.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer