Olaug Bollestad

- For en ærestittel å bli bestemor!

KrFs leder Olaug Bollestad jubler over å ha fått livets første barnebarn.

OLAUG BOLLESTAD: Krf-leder Olaug Bollestad har fått et lite barnebarn i familien, og deler flere bilder av den nyfødte på sosiale medier. FOTO: Astrid Waller
OLAUG BOLLESTAD: Krf-leder Olaug Bollestad har fått et lite barnebarn i familien, og deler flere bilder av den nyfødte på sosiale medier. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

K rf-leder Olaug Bollestad (60) går en lykkelig sommer i møte - hun og ektemannen Jan Frode har nemlig fått sitt aller første barnebarn å dulle med!

Det er Bollestad selv som deler den gledelige nyheten på sin populære Instagram-konto.

«Hr og Fru Larkins e rett og slett bergtatt av lille Malli. For ein ærestittel å bli bestemor og morfar! Skamstas. Velkommen pittelitle Larkins», skriver hun.

I et annet innlegg skriver hun:

«Hr og Fru Larkins måtte ta avskjed med gullet sitt, og setta nasen sørøve. De føle seg rett og slett styrtrike».

Den søte bildeserien av ekteparet med barnebarnet er tatt i Ulsteinvik i Møre og Romsdal. Olaug og Jan Frode har fire barn, og lille Malli er ekteparets første barnebarn.

Til KK avslører 60-åringen at hun kommer til å skjemme bort barnebarnet.

- Det er galkjekt å bli bestemor, jeg storkoser meg! Det er en hederstittel for meg. Jeg skal skjemme bort lille Malli, for det er en bestemors privilegium.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer