Olaug Bollestad

- For en ærestittel å bli bestemor!

KrFs leder Olaug Bollestad jubler over å ha fått livets første barnebarn.

OLAUG BOLLESTAD: Krf-leder Olaug Bollestad har fått et lite barnebarn i familien, og deler flere bilder av den nyfødte på sosiale medier. FOTO: Astrid Waller
OLAUG BOLLESTAD: Krf-leder Olaug Bollestad har fått et lite barnebarn i familien, og deler flere bilder av den nyfødte på sosiale medier. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

K rf-leder Olaug Bollestad (60) går en lykkelig sommer i møte - hun og ektemannen Jan Frode har nemlig fått sitt aller første barnebarn å dulle med!

Det er Bollestad selv som deler den gledelige nyheten på sin populære Instagram-konto.

«Hr og Fru Larkins e rett og slett bergtatt av lille Malli. For ein ærestittel å bli bestemor og morfar! Skamstas. Velkommen pittelitle Larkins», skriver hun.

I et annet innlegg skriver hun:

«Hr og Fru Larkins måtte ta avskjed med gullet sitt, og setta nasen sørøve. De føle seg rett og slett styrtrike».

Den søte bildeserien av ekteparet med barnebarnet er tatt i Ulsteinvik i Møre og Romsdal. Olaug og Jan Frode har fire barn, og lille Malli er ekteparets første barnebarn.

Til KK avslører 60-åringen at hun kommer til å skjemme bort barnebarnet.

- Det er galkjekt å bli bestemor, jeg storkoser meg! Det er en hederstittel for meg. Jeg skal skjemme bort lille Malli, for det er en bestemors privilegium.

- Har du noen råd til andre ferske besteforeldre der ute?

- Mitt beste råd til andre besteforeldre er å ikke gi råd til foreldrene uten at de ber om det. Jeg skal svare og gi råd når dattera og svigersønnen min ber om det, men foreldrerollen skal de få finne ut av selv! sier hun til KK.

Om kroppspress og likestilling

Tidligere i år stilte Olaug Bollestad opp i et stort intervju med KK, der hun blant annet åpnet opp om kroppspress, likestilling og en episode som tidlig i karrieren satte dype, varige spor.

– Jeg var tynn og slank, og løp maraton, før jeg var gravid med første unge. Men jeg fikk en kommentar fra en fremmed mann som sa jeg var i «godt hold». Da slanket jeg fort vekk mange kilo og det kunne ha tippet over.

- Jeg ble veldig tynn ettersom det skal så lite til før du blir helt gæren. Nå har jeg født fire unger og fått ørten hundre valker på magen. Men er det valkene på magen som gjør damer til en mindreverdig dame eller ikke? sa hun retorisk til KK i januar.

Den populære partilederen deler stort og smått på bildedelingstjenesten Instagram, og har i skrivende stund 118 000 følgere.

– Jeg forstår egentlig veldig lite av det. Jeg tar et bilde, skriver en bildetekst, og det er det. (...) Jeg kjenner ikke noe press om å legge ut bilder hver dag – det gidder jeg ikke. Jeg gidder ikke ta et drøss med bilder hvor vi skal stille oss opp og alt skal se fint ut. Det har tydeligvis slått an slik jeg gjør det!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer