John Legend og Chrissy Teigen:

- Foreldrerollen har gjort at min kjærlighet overfor Chrissy er blitt mer solid på grunn av utfordringene vi har vært nødt til å møte sammen

John Legend forteller KK at han elsker livet som småbarnspappa.

JOHN LEGEND OG CHRISSY TEIGEN: Til KK forteller John Legend at han og kona drømmer om å gi datteren Luna (1) søsken. Denne uken besøker han Oslo. Foto: NTB Scanpix
JOHN LEGEND OG CHRISSY TEIGEN: Til KK forteller John Legend at han og kona drømmer om å gi datteren Luna (1) søsken. Denne uken besøker han Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

27. september står den amerikanske artisten John Legend (38) på scenen i Oslo Spektrum, hvor han skal gi den norske fansen et forrykende show med sin karakteristiske fløyelsmyke stemme. Det var nettopp i Norge han for aller første gang havnet på førsteplass med debutalbumet «Get Lifted» i 2004.

I en epost til KK forteller den populære artisten at dette har gjort noe med hans forhold til Norge.

- Norge ga meg min aller første #1-album i min karriere. Jeg har per dags dato aldri hatt en førsteplass på albumlistene i USA, og det har for øvrig vært en sjeldenhet i resten av verden. Så jeg kommer alltid til å minnes Norge og deres kjærlighet til «Get Lifted» med varme. Jeg er så utrolig takknemlig for støtten og varmen jeg har fått av mine norske fans i så mange år, sier han ydmykt.

Men det er ikke bare dette som gjør at Norge har en spesiell plass i hjertet til John Legend. Hans svigerfar Ron Teigen Sr. har nemlig norske aner. Til KK forteller Legend at han og kona Chrissy Teigen (31) håper at de en dag får tid til å lære den norske kulturen bedre å kjenne.

- Chrissys far er halvt norsk og halvt tysk. Hennes mor er thai. Mr. Teigen vokste opp i et område i Washington med mange norsk-amerikanere, og føler definitivt en sterk tilknytning til sin norske arv. Chrissy har vært i Norge med meg før, og vi håper at vi kan lære mer om hennes norske arv i fremtiden. Kanskje vi kan finne ut av hvilken by hennes slektninger er fra, og reise dit på besøk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer