«Forræder»

«Forræder»-vinner: – Jeg hadde lyst til å rømme mange ganger

I et spill med løgner og sannheter har 20 kjendiser forsøkt å finne ut av hvem de kan stole på – og hvem som er forrædere. NB: Spoiler!

FORRÆDERE: Cathrine Fossum var forræder fra starten, mens Karina Hollekim ble tvunget over mot slutten. Hun var takknemlig for at det var nettopp Cathrine som viste seg å være på forrædersiden slik at de kunne gå inn i finalen som et lag. FOTO: Privat
FORRÆDERE: Cathrine Fossum var forræder fra starten, mens Karina Hollekim ble tvunget over mot slutten. Hun var takknemlig for at det var nettopp Cathrine som viste seg å være på forrædersiden slik at de kunne gå inn i finalen som et lag. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

TV 2-suksessen «Forræder» har blitt et spenningsmoment for 500 000 nordmenn gjennom høsten. I et spill med løgner og sannheter har de lojale deltakerne forsøkt å finne ut av hvem de kan stole på – og hvem som er forrædere.

Tre personer ble pekt ut til rollen som forræder av programleder Mads Hansen. De opprinnelige forræderne, Jørn Lier Horst, Jonas Lihaug og Cathrine Fossum, har samarbeidet om å få de lojale til å stemme ut hverandre.

– Jeg prøvde å puste rolig og forsvinne litt i starten – ikke ta så mye plass, og det funket tydeligvis, sier Cathrine Fossum til KK. Å lyve for majoriteten av deltakerne, var ikke en behagelig opplevelse for henne.

– Jeg måtte bare følge reglene. Jeg var helt på tuppa, og det var ekte følelser, sier hun.

Problemet for de lojale var bare at følelsene hun viste, kom av dårlig samvittighet for at hun løy, noe de hadde problemer med å gjennomskue.

Vi advarer om avsløringer videre i saken dersom du ikke har sett finale-episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer