Kroningen:

Forsvarer moren: - Det endelige målet var ikke å bli dronning

Det har alltid flommet over av spekulasjoner rundt forholdet mellom Charles og Camilla. Også etter at de giftet seg i 2005.

KRONINGEN: 6. mai blir dronning Camilla offisielt kronet til dronning. Her er hun sammen med sønnen sin, Tom Parker Bowles og Laura Lopes. Sønnen har nylig gått ut og forsvart moren. FOTO: NTB.
KRONINGEN: 6. mai blir dronning Camilla offisielt kronet til dronning. Her er hun sammen med sønnen sin, Tom Parker Bowles og Laura Lopes. Sønnen har nylig gått ut og forsvart moren. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. mai er duket for kroning i Westminster Abbey i Storbritannia. Kong Charles er landets første konge på over 70 år. Samtidig fikk også landet en ny dronning, tidligere Camilla Parker Bowles.

Nylig gikk dronning Camillas sønn, Tom Parker Bowles, ut og sa at moren fulgte hjertet sitt da hun giftet seg med Charles.

«En kampanje»

Sønnens uttalelse kommer i kjølvannet av at prins Harry i sin bok, «Spare», hevder at veien til tronen var planlagt fra stemorens side. Prinsen skriver også: «En kampanje som siktet seg mot et ekteskap, og deretter kronen, med pappas velsignelse antar jeg».

Tom Parker Bowles, som er matkritiker, ga noen sjeldne kommentarer da han var med i Apple News- podcasten The News Agents nylig. Hvor han ble invitert for å snakke om mat og pomp og prakt rundt kroningen. Podcast-vert Emily Maitlis spurte om han syntes det var rart å skulle kalle moren sin for dronning.

- Ikke egentlig, for hun er fortsatt moren vår, svarte Tom og refererte til seg selv og sin søster Laura Lopes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer