Charlotte Casiraghi bryllup:

Fra bruddrykter til bryllup

Nå er Charlotte Casiraghi gift!

ENDELIG GIFT: Bryllupet mellom Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam ble utsatt på grunn av baby - men nå er de gift! FOTO: Félix Dol-Jersey // Palais Princier de Monaco
ENDELIG GIFT: Bryllupet mellom Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam ble utsatt på grunn av baby - men nå er de gift! FOTO: Félix Dol-Jersey // Palais Princier de Monaco Vis mer
Publisert

Rett før jul i 2018 begynte bruddryktene å svirre i Monaco - hadde Charlotte Casiraghi (32) og den franske filmprodusentkjæresten Dimitri Rassam (37) gjort det slutt etter to år som kjærester?

Og ryktene stilnet ikke akkurat da bryllupet som var planlagt å stå sommeren det samme året, ble utsatt. Parets sønn Balthazar Rassam (nå syv mnd) skal ha vært grunnen til at bryllupet ble utsatt.

Da spanske og franske medier begynte å skrive saker om at forholdet var over, tok paret grep, og i begynnelsen av januar 2019 gikk paret ut i media, via PR-agenten Dominique Segall, og avviste bruddet.

De la trykk på at de følte seg krenket av sladderpressen, som de mente kun var ute etter å tjene penger på å skape falske nyheter.

Kort tid etter viste de seg sammen på det tradisjonsrike Roseballet i Monaco - og nå to måneder senere er de altså smidd i hymens lenker.

Bryllupet sto 2. juni 2019 i Prinsepalasset i Monaco - samme sted der bestemor Grace Kelly og bestefar fyrst Rainier III giftet seg i april 1956. Senere på kvelden var det fest på det luksuriøse hotellet Villa la Vigie ved stranden i Monte-Carlo.

I mormors juveler

Den flotte tobarnsmoren var kledd i en grå minikjole fra det franske klesmerket Saint Laurent til den sivile seremonien på Prinsepalasset, mens hun senere på kvelden byttet om til en hvit kreasjon fra det italienske designmerket Chanel - som hun for øvrig er muse for.

Den franske PR-agenten Françoise Dumas la ut et bilde på sin Instagram-profil av brudeparet under den borgerlige seremonien på Prinsepalasset i Monaco:

Men den fineste detaljen av de alle var Cartier-smykket bruden bar rundt halsen. Det var nemlig en bryllupsgave fra fyrst Rainier III til Grace Kelly på bryllupsdagen for 63 år siden.

Grace Kelly er Charlotte Casiraghis mormor. Hun er datter av prinsesse Caroline (62) og den avdøde racerbåtsjåføren Stefano Casiraghi.

Både Charlotte og Dimitri har barn fra tidligere forhold. Hun har sønnen Raphaël Elmaleh (5), som hun fikk med ekskjæresten Gad Elmaleh, mens han har datteren Dasha (7) med sin russiske modell-ekskone Masha Novoselova (33). De var gift i perioden 2010 til 2016.

Alle de tre barna skal ha vært til stede i foreldrenes bryllup, skriver Hello Magazine.

Dimitri Rassams mor, den franske skuespilleren Carole Bouquet (61), er blitt tatt godt imot i fyrstefamilien i Monaco, og var selvfølgelig til stede da sønnen giftet seg for andre gang. I tiden før bryllupet svirret ryktene om at festlighetene skulle finne sted på hennes vingård på Sicilia i Italia. Men dette skjedde altså ikke.

Hele resten av fyrstefamilien var også naturlig nok til stede under bryllupet, og gleden var nok stor over at Charlotte endelig nå har funnet lykken og slått seg ned med mannen i sitt liv.

Vi oppdaterer saken med flere bilder fra bryllupet når dette blir gjort tilgjengelig!

STORFAMILIE: Dimitri Rassam og moren Carole Bouquet (midten) er blitt tatt godt imot av fyrstefamilien i Monaco. Her fra Roseballet som ble avholdt i mars 2019. Fra venstre: Beatrice Boromeo, Pierre Casiraghi, prinsesse Caroline, fyrst Albert II, Carole Bouquet, Dimitri Rassam, Charlotte Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Andrea Casiraghi og prinsesse Alexandra. FOTO: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Dimitri Rassam og moren Carole Bouquet (midten) er blitt tatt godt imot av fyrstefamilien i Monaco. Her fra Roseballet som ble avholdt i mars 2019. Fra venstre: Beatrice Boromeo, Pierre Casiraghi, prinsesse Caroline, fyrst Albert II, Carole Bouquet, Dimitri Rassam, Charlotte Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Andrea Casiraghi og prinsesse Alexandra. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer