Selena Gomez

Fra Disney-stjerne til moteikon: Selena Gomez (23) har gjennomgått tidenes stiltransformasjon!

Fra Disney-stjerne til moteikon.

Publisert
Sist oppdatert

Du kjenner henne kanskje best igjen fra tidligere Disney Channel-dager (eller som dama til Justin Bieber), men de siste årene har Selena Gomez (23) gått fra å være barnestjerne til moteikon. Allerede i 2009, som 17-åring, tok sangerinnen pusten fra moteverden under Creative Arts Emmy Awards (husker du det nydelige antrekket?); og hun hadde ikke planer om å stoppe der! I tillegg å ha markert seg sterkere i musikkbransjen, har hun sakte, men sikkert tatt flere og flere skritt inn i motebransjen - og hun har blitt mer enn godt tatt i mot.

LES OGSÅ: Klarer du å kjenne igjen denne ugjenkjennelige kjendisen?

Gomez har prydet forsiden på en rekke magasiner de siste årene, deriblant ELLE, Grazia og V Magazine (som skapte massive reaksjoner!). I tillegg var hun en av de heldige artistene til å opptre på det verdenskjente undertøyshowet Victoria's Secret med Ellie Goulding, The Weekend og ikke minst med flere av verdens mest kjente supermodeller.

SEXY: Her i en scene fra musikkvideoen Hands to myself.  Foto: Faksimile Hands to myself musikkvideo
SEXY: Her i en scene fra musikkvideoen Hands to myself. Foto: Faksimile Hands to myself musikkvideo Vis mer

Bli med bak scenen på det spektakulære undertøysshowet!

Men det stopper ikke der! I slutten av forrige uke ble det nemlig kjent via Gomez sin Instagram-konto at hun nå pryder den siste moteserien - series 5 - til det franske luksusmerket Louis Vuitton. Nyheten kommer ikke som en overraskelse, da skuespilleren og sangerinnen det siste året har blitt knyttet til merket ved flere anledninger. Hun har blitt sett sammen med merkets kreative leder, Nicolas Ghesquière, oftere på sosiale medier, i tillegg til å ha sittet front-row på hans siste visninger og båret hans kreasjoner, på blant annet årets Met-Galla.

Se Selena for Louis Vuitton under:

Happy to finally share my first @louisvuitton campaign --thank you and love you @nicolasghesquiere @bruce_weber

Et bilde publisert av Selena Gomez (@selenagomez)

A preview of my #lvseries5 campaign starring the stunning @selenagomez pic by @bruce_weber #louisvuitton

Et bilde publisert av (@nicolasghesquiere)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer