Skam

Fredrik Skavlan (49) er stor fan av SKAM-jentene

- Jeg gjør en bra Noora-imitasjon, forteller programlederen.

BERGEN  20160513.
OBS!!! SPERREFRIST PÅ DETTE BILDET INNTIL INNSLAGET ER VIST TV2S TV-SENDING! Prisutdeling Gullruten i Grieghallen.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
BERGEN 20160513. OBS!!! SPERREFRIST PÅ DETTE BILDET INNTIL INNSLAGET ER VIST TV2S TV-SENDING! Prisutdeling Gullruten i Grieghallen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble full jubel i Grieghallen i Bergen da suksesserien «SKAM» stakk av med Gullruten i kategorien årets beste, nye programserien. Jentene i tv-serien, som vi først og fremst kjenner som Noora, Eva, Vilde, Sana og Chris, har ikke vært å se i mediene, men i dag kom SKAM-skuespillerne ut som seg selv. Josefine Pettersen, Lisa Teigen, Ulrikke Falch, Iman Meskini og Ina Svenningdal presenterte seg selv da de skulle dele ut kveldens første pris. 

Jentene måtte ikke vente lenge før de måtte opp på scenen igjen. Hjernen bak tv-serien, Julie Andem, takket på vegne av alle i SKAM-produksjonen, og ble også med jentene backstage da de skulle fotograferes og intervjues. Men de rakk ikke å stå foran fotoveggen lenge før et annet kjent ansikt tittet frem i den store folkemengden. Programleder Fredrik Skavlan (49) er nemlig stor fan av jentene og serien.

- Jeg har sett på alt. Det hele begynte med at min datter, som var russ i fjor, var veldig irritert på NRK fordi de hadde klart å finne ut alt om henne. Det er akkurat slik tenåringene har det. Det var vel sånn det var for oss en gang, og, ler Skavlan og legger til at han helst ser SKAM før den populære serien «Game Of Thrones».

LES OGSÅ: Se alle kjolene fra Gullruten 2016!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer