Friends:

«Friends»-gjenforening utsettes

Den legendariske TV-serien skulle vise en spesialepisode i mai. Den er nå utsatt på ubestemt tid.

UTSETTER GJENFORENING: På grunn av koronaviruset har Friends-skaperne valgt å utsette innspillingen av spesialepisoden. Foto: Friends
UTSETTER GJENFORENING: På grunn av koronaviruset har Friends-skaperne valgt å utsette innspillingen av spesialepisoden. Foto: Friends Vis mer
Publisert

Det var flere «Friends»-fans som slapp jubelen løs (undertegnede inkludert) da nyheten kom om at Ross, Monica, Chandler, Rachel, Joey og Phoebe skal samles igjen snart 16 år etter at serien tok slutt.

I lang tid hintet hovedrolleinnehaverne om at noe var på gang. Flere av skuespillerne ble plutselig en del av Instagram, og det tok ikke lang tid før katta var ute av sekken.

I februar delte hele gjengen et bilde av gruppen på Instagram og skrev følgende tekst til: «It's happening.»

Det var Warner Media Group som kunne avsløre nyheten sammen med HBO Max. Pressemeldingen de sendte ut fikk tittelen «The One Where They Got Back Together», som spiller på det at alle Friends-episodene het noe med «The One Where...»

«Det er offisielt, Friends-fans! Etter 15 år, ni måneder og utallige forespørsel fra fans over hele verden, kan vi endelig meddele det du har ventet på. Friends-gjengen vil gjenforenes på HBO Max i mai 2020», står det i pressemeldingen.

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer

Nå har vi gledet oss i en måned over denne Friends-gjenforening, men dessverre må den utsettes. Som med mange andre produksjoner, vil innspillingen bli utsatt på grunn av koronaviruset. Noe som selvfølgelig er helt forståelig og bare lurt!

Kilder skal ha uttalt til The Hollywood Reporter at innspillingen skulle ha skjedd denne uken, men at det er utsatt til mai - hvis ikke senere. Vi gleder oss stort til å se gjengen samlet på TV-skjermen igjen, om det så blir i 2020 eller 2021.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer