Endelig er det offisielt!

«Friends»-gjengen gjenforenes i mai 2020

Det betyr mye moro for oss og skyhøye lønninger for skuespillerne!

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer
Publisert

Endelig har nyheten vi har ventet på kommet. I lang tid har vi håpet på at vår favorittvennegjeng skulle finne tilbake til hverandre, og nå er det bekreftet: «Friends»-stjernene gjenforenes!

I en god stund har vi sett mer og mer av Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer på Instagram. Da Jennifer Aniston ble en del av bildedelingstjenesten, tok Internett helt av, og Courteney Cox deler flittig gode minner fra tv-seriens storhetstid.

Anistons aller første bilde på Instagram var et gruppebilde av hele gjengen. Nylig ble også Matthew Perry en del av Instagram, og det var da vi skjønte at noe virkelig måtte være på gang. De har jo ikke tilbragt så mye tid sammen før? Mon tro de planlegger en gjenforening?

Og jammen meg hadde vi ikke rett! Nå som alle skuespillerne er på Instagram, kunne hele gjengen dele et bilde av gruppen og skrive følgende tekst til: «It's happening.»

Matt LeBlanc, som spilte karakteren Joey, var det eneste som ikke delte det samme bildet, men valgte heller å legge ut et blinkskudd av gjengen fra tv-serien «M*A*S*H». Flere synes dette var veldig gøy, og i kommentarfeltet er det mange som påpeker at LeBlanc allerede er i karakter!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer