Endelig er det offisielt!

«Friends»-gjengen gjenforenes i mai 2020

Det betyr mye moro for oss og skyhøye lønninger for skuespillerne!

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer
Publisert

Endelig har nyheten vi har ventet på kommet. I lang tid har vi håpet på at vår favorittvennegjeng skulle finne tilbake til hverandre, og nå er det bekreftet: «Friends»-stjernene gjenforenes!

I en god stund har vi sett mer og mer av Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer på Instagram. Da Jennifer Aniston ble en del av bildedelingstjenesten, tok Internett helt av, og Courteney Cox deler flittig gode minner fra tv-seriens storhetstid.

Anistons aller første bilde på Instagram var et gruppebilde av hele gjengen. Nylig ble også Matthew Perry en del av Instagram, og det var da vi skjønte at noe virkelig måtte være på gang. De har jo ikke tilbragt så mye tid sammen før? Mon tro de planlegger en gjenforening?

Og jammen meg hadde vi ikke rett! Nå som alle skuespillerne er på Instagram, kunne hele gjengen dele et bilde av gruppen og skrive følgende tekst til: «It's happening.»

Matt LeBlanc, som spilte karakteren Joey, var det eneste som ikke delte det samme bildet, men valgte heller å legge ut et blinkskudd av gjengen fra tv-serien «M*A*S*H». Flere synes dette var veldig gøy, og i kommentarfeltet er det mange som påpeker at LeBlanc allerede er i karakter!

Kommer tilbake i mai

Det var Warner Media Group som kunne avsløre nyheten sammen med HBO Max. Pressemeldingen de sendte ut fikk tittelen «The One Where They Got Back Together», som spiller på det at alle Friends-episodene het noe med «The One Where...»

«Det er offisielt, Friends-fans! Etter 15 år, ni måneder og utallige forespørsel fra fans over hele verden, kan vi endelig meddele det du har ventet på. Friends-gjengen vil gjenforenes på HBO Max i mai 2020», står det i pressemeldingen.

Akkurat hva som kommer ut av denne gjenforeningen, vet vi ikke, men det spekuleres i alt fra et intervju med gjengen til noe enda større! Det som er sikkert, er at vennene håver inn enorme summer på denne strålende nyheten.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg som et fjell ved siden av Jennifer Aniston og Courteney Cox

Tidligere denne måneden kunne Wall Street Journal melde om at hver og en av skuespillerne ville få noe mellom 2,25 til 2,5 millioner dollar for å være med på gjenforeningen. Det tilsvarer over 20 millioner norske kroner.

Men det er ikke slik at HBO Max og Warner Bros. går tomhendt hjem! Ifølge The Sun kan denne gjenforeningen bety en enorm inntekt. 350 millioner pund for å være eksakt. Det tilsvarer over tre milliarder norske kroner. MILLIARDER.

Videre skriver The Sun at det er noe snakk om at det vil slippes flere episoder neste år, og at dette vil være verdt én million pund.

Det er snakk om svimlende høye summer her altså. Om det vil komme noe mer etter spesialsendingen i mai, er foreløpig ikke avklart, men vi er uansett glad for at vi får noe som helst!

ENDELIG: Det er flere som håper på en gjenforening mellom eksene Brad Pitt og Jennifer Aniston. Nattens bilder fra SAG Awards legger ikke akkurat en demper på de ryktene. Bilder: NTB Scanpix. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer