«Friends»-stjernen skal ha blitt bedt om å gå ned 13 kilo for å lykkes i Hollywood

Påstanden kommer frem i en ny bok.

BRUTALT: I en ny bok hevdes det at Jennifer Aniston fikk beskjed om å gå ned i vekt for å få roller. Hendelsen er langt ifra unik i Hollywood. FOTO: NBC
BRUTALT: I en ny bok hevdes det at Jennifer Aniston fikk beskjed om å gå ned i vekt for å få roller. Hendelsen er langt ifra unik i Hollywood. FOTO: NBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om berømmelse går hånd i hånd med et liv i sus og dus – blant annet i form av hus på størrelse med en liten by, svindyre biler og luksusferier på Bahamas – er det ikke til å stikke under stol at det er harde bud i Hollywood.

Jennifer Lopez, Ashley Graham, Tyra Banks, Jennifer Lawrence og Sophie Turner er blant de verdenskjente fjesene som tidligere har åpnet seg om brutale opplevelser i bransjen.

Alle ble fortalt at de måtte ned i vekt for å lykkes.

Sistnevnte var bare 15 år gammel da hun kapret rollen som Sansa Stark i «Game of Thrones». I 2017 innrømmet hun ovenfor magasinet Porter at hun ved flere anledninger har blitt bedt om å kvitte seg med noen kilo for å sikre en rolle.

Nå hevdes det at Jennifer Aniston havnet i samme situasjon i begynnelsen av sin karriere – før hun ble hele verdens Rachel Green i «Friends».

LES OGSÅ: Husker da disse superstjernene gjestet «Friends»?

GJENNOMBRUDDET: Jennifer Aniston ble kjendis over natten etter at hun kapret rollen som sjarmerende Rachel Green i «Friends». FOTO: NBC
GJENNOMBRUDDET: Jennifer Aniston ble kjendis over natten etter at hun kapret rollen som sjarmerende Rachel Green i «Friends». FOTO: NBC Vis mer

Den California-fødte stjernen skal visstnok ha fått beskjed om å gå ned 13 kilo dersom hun skulle klare seg som skuespiller i Hollywood.

Påstanden kommer frem i en ny bok, «Generation Friends – An inside look at the show that defined a television era», skrevet av Saul Austerlitz.

– Hun måtte gå ned 13 kilo for å bli i Hollywood. Los Angeles var et tøft sted å være skuespiller, skriver forfatteren. Det melder People.

– Aniston var langt ifra tjukk – alle så at hun var vakker – men som serien hun en dag skulle bli evig forbundet med senere påpekte; kameraet legger på 4,5 kilo, skrives det videre.

Austerlitz slipper boken i forbindelse med 25-årsjubileet for «Friends». (Ja, det er hele 25 år siden den første episoden kom på lufta. Hvor blir tiden av?)

Han har ifølge Amazon gjort intervjuer med serieskaperne Marta Kauffman og David Crane, produsent Kevin Bright, manusforfattere og noen av skuespillerne.

LES OGSÅ: Elsker du «Friends»? Da kan disse seriene være noe for deg

LIKE ETTERTRAKTET: Jennifer Aniston havnet på 5. plass over verdens best betalte skuespillerinner under Forbes' kåring i august i år, med 251 millioner kroner tjent det siste året. FOTO: Scanpix
LIKE ETTERTRAKTET: Jennifer Aniston havnet på 5. plass over verdens best betalte skuespillerinner under Forbes' kåring i august i år, med 251 millioner kroner tjent det siste året. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer