TV-serie:

«Friends»-stjernene som datet i virkeligheten

Noen få av dem var vi klar over – men andre kom som en overraskelse!

VENNER FOR LIVET: «Friends» – som het «Venner for livet» på norsk – er en av de mest populære seriene gjennom tidene. FOTO: NTB Scanpix
VENNER FOR LIVET: «Friends» – som het «Venner for livet» på norsk – er en av de mest populære seriene gjennom tidene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Millioner av seere satt klistret til skjermen hver gang en ny episode av «Friends» kom på lufta på 90- og 2000-tallet.

Humorserien om hverdagen til den unge vennegjengen som tilbrakte dagene sine på kafé Central Perk ble en umiddelbar hit etter premieren, og anses i dag som en de mest populære seriene gjennom tidene.

Det har allerede gått 15 år siden Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe og Joey dukket opp i siste episode – som enkelt og greit het «The Last One» – men heldigvis har vi ikke måttet gi helt slipp på dem. Takk, Netflix!

I tillegg til å få et sporadisk (les: hver dag) gjensyn med gjengen via Netflix, følger vi også ivrig med på hva stjernene som portretterte dem holder på med. Dét gjorde vi også mens serien pågikk, og det mest spennende av alt, var selvfølgelig kjærlighetslivet deres.

Visste du for eksempel at Jennifer Aniston, hele verdens Rachel Green, på forskjellige tidspunkter var i et forhold med tre av mennene som dukket opp i serien?

Sjekk hvilke «Friends»-stjerner som har datet:

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

Jennifer Aniston og Tate Donovan

Tate Donovan spilte en av Rachels mange flammer i serien. De to møtes mens Rachel jobber som personlig shopper, og kjekkasen Joshua er en av kundene hennes.

Det er nok veldig gøy å spille mot kjæresten sin i en så populær serie – men langt mindre gøy blir det når man nettopp har blitt eks-kjærester... Dét var tilfellet for Jennifer og Tate; de var sammen i to år, men gjorde det slutt bare noen uker før sistnevnte dukket opp i serien. Han medvirket i fem episoder.

– Det var veldig vondt og tøft. (...) Man dør litt på innsiden i en sånn situasjon, har Tate tidligere uttalt til Us Weekly.

Courteney Cox og David Arquette

Courteney Cox, også kjent som rydde- og vaskegale Monica Geller, møtte David Arquette da de spilte i skrekkfilmen «Scream» sammen i 1996. Duoen ble et par samme år – som også var året David dukket opp i «Friends» som Phoebes søsters stalker (og etter hvert Phoebes flørt), Malcom – og giftet seg tre år senere.

Lykken tok dog slutt i 2010.

LYKKEN BRAST: David Arquette og Courteney Cox var sammen i fjorten år før de gikk hver til sitt. FOTO: Scanpix
LYKKEN BRAST: David Arquette og Courteney Cox var sammen i fjorten år før de gikk hver til sitt. FOTO: Scanpix Vis mer

Jennifer Aniston og Paul Rudd

Jennifer Aniston og Paul Rudd forelsket seg visstnok etter å ha møttes på settet av filmen «The Object of My Affection» i 1998. Romansen i seg selv ble kortvarig, men de møttes igjen i 2002; da kapret nemlig Paul rollen som Phoebes nye kjæreste.

Man skulle kanskje tro at dét ble en litt kinkig situasjon for duoen, men den gang ei. De har spilt i flere filmer sammen siden, senest «Wanderlust» fra 2012, og er gode venner den dag i dag.

LES OGSÅ: Slik holder Jennifer Aniston kroppen i superform

GODE VENNER: Deres kortvarige romanse i 1998 sto heldigvis ikke veien for vennskapet mellom Paul Rudd og Jennifer Aniston. FOTO: Scanpix
GODE VENNER: Deres kortvarige romanse i 1998 sto heldigvis ikke veien for vennskapet mellom Paul Rudd og Jennifer Aniston. FOTO: Scanpix Vis mer

Matthew Perry og Julia Roberts

Jepp, mannen som (på briljant vis!) spilte sosialt klossete Chandler kapret drømmekvinnen – i alle fall en liten stund. Matthew Perry og Julia Roberts var et par i en kort periode i 1996, samme år som rødtoppen dukket opp i «Friends» som karakteren Susie Moss.

FLØRT: Matthew Perry og Julia Roberts på settet av «Friends» i 1996. FOTO: Skjermdump (NBC)
FLØRT: Matthew Perry og Julia Roberts på settet av «Friends» i 1996. FOTO: Skjermdump (NBC) Vis mer

Jennifer Aniston og Brad Pitt

Jennifer Aniston og Brad Pitt datet i to år før de ble smidd i hymens lenker i 2000. Ett år senere ble paret kollegaer i «Friends»; Brad ble nemlig tilbudt rollen som Monicas venn fra skolen, Will, som – ironisk nok ettersom de nettopp hadde giftet seg i virkeligheten – hatet Jennifers karakter.

Paret gikk hver til sitt i 2005.

UTROSKAPSSKANDALE: Brad Pitt falt for Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» –mens han fortsatt var gift med Jennifer Aniston. FOTO: Scanpix
UTROSKAPSSKANDALE: Brad Pitt falt for Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» –mens han fortsatt var gift med Jennifer Aniston. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer