TV-serie:

«Friends»-stjernene som datet i virkeligheten

Noen få av dem var vi klar over – men andre kom som en overraskelse!

VENNER FOR LIVET: «Friends» – som het «Venner for livet» på norsk – er en av de mest populære seriene gjennom tidene. FOTO: NTB Scanpix
VENNER FOR LIVET: «Friends» – som het «Venner for livet» på norsk – er en av de mest populære seriene gjennom tidene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Millioner av seere satt klistret til skjermen hver gang en ny episode av «Friends» kom på lufta på 90- og 2000-tallet.

Humorserien om hverdagen til den unge vennegjengen som tilbrakte dagene sine på kafé Central Perk ble en umiddelbar hit etter premieren, og anses i dag som en de mest populære seriene gjennom tidene.

Det har allerede gått 15 år siden Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe og Joey dukket opp i siste episode – som enkelt og greit het «The Last One» – men heldigvis har vi ikke måttet gi helt slipp på dem. Takk, Netflix!

I tillegg til å få et sporadisk (les: hver dag) gjensyn med gjengen via Netflix, følger vi også ivrig med på hva stjernene som portretterte dem holder på med. Dét gjorde vi også mens serien pågikk, og det mest spennende av alt, var selvfølgelig kjærlighetslivet deres.

Visste du for eksempel at Jennifer Aniston, hele verdens Rachel Green, på forskjellige tidspunkter var i et forhold med tre av mennene som dukket opp i serien?

Sjekk hvilke «Friends»-stjerner som har datet:

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer