Chris Noth:

- Fullstendig tullete

Avkrefter påstandene om drama i kulissene.

ISFRONT?: Flere medier meldte om dårlig stemning mellom det tidligere TV-paret. Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/Shutterstock
ISFRONT?: Flere medier meldte om dårlig stemning mellom det tidligere TV-paret. Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/Shutterstock Vis mer
Publisert

For tiden ruller sesong to av «Sex and the City»-oppfølgeren, «And Just Like That …», på skjermer verden rundt.

Det er derimot dramaet i kulissene som har tatt oppmerksomheten.

Tidligere denne måneden ble flere seere overrasket etter at skuespiller Kim Cattrall (66) returnerte i rollen som Samantha Jones. Én som derimot ikke blir å se i seriens andre sesong er Chris Noth (68), som tidligere har spilt rollen som John James Preston, populært kalt Mr. Big.

Noth ble nemlig fjernet fra serien da karakteren hans døde i første sesong, etter at skuespilleren ble anklaget for seksuelle overgrep av en rekke kvinner.

En gammel kjenning fra «Sex og singelliv» dukker opp i sesong to av oppfølgeren «And just like that …». Video: HBO Max Vis mer

Over helgen meldte flere amerikanske medier at 68-åringen ble «fryst ut» av kollegaene sine under innspillingen av «And Just Like That …».

Sarah Jessica Parker (58) spilte kona til Noth i serien, og de to skuespillerne skal ha utviklet et sterkt vennskap opp gjennom årene. I 2022 kunne Parker avsløre at de to ikke lenger hadde kontakt.

- Han blir fryst ut. Han blir ikke invitert til festene deres. Han får ikke bursdagshilsninger. Han lurer veldig på hvorfor Sarah Jessica Parker og vennene hennes velger å unngå ham, sa en kilde til Radar Online tidligere denne måneden.

Nå har Noth selv tatt bladet fra munnen og går hardt ut mot påstandene.

MASSIV: En scene i «And just like that» satte fyr på internett. Nå forklarer serieskaperne hvorfor det ble som det ble. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

«Jeg pleier egentlig ikke å svare på ting som dette. Jeg vet at folk elsker drama og sladder, men denne artikkelen er fullstendig tull. Bare tenkte at dere burde vite det», skriver skuespilleren på Instagram med et skjermbilde av en New York Post-artikkel.

Til tross for at Noth gjentatte ganger har nektet for å ha begått seksuelle overgrep, har 68-åringens kollegaer tidligere tatt anklagerne i forsvar.

«Vi støtter kvinnene som har stått frem og delt sine smertefulle opplevelser. Vi vet at det må være en veldig vanskelig ting å gjøre, og vi berømmer dem for det», skrev Parker på Instagram-story, signert Parker, Cynthia Nixon (57) og Kristin Davis (58).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer