Helene Spilling og Martin Ødegaard:

Fyrer opp under romanseryktene

På besøk i hjembyen til fotballstjernen.

SPEKULASJONER: Mange lurer på om det er søt musikk mellom Helene Spilling og Martin Ødegaard. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SPEKULASJONER: Mange lurer på om det er søt musikk mellom Helene Spilling og Martin Ødegaard. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Romanseryktene skøyt fart da danser Helene Spilling (26) og fotballspiller Martin Ødegaard (24) sto tett inntil hverandre på den røde løperen i London forrige måned.

Duoen poserte sammen for de oppmøtte fotografene i anledning en London Football Awards, hvor Ødegaard mottok prisen for årets beste spiller.

De mye omtalte bildene ble senere fjernet fra NTBs base.

Ryktene hadde likevel fått bein å gå på, men de to har selv valgt å holde kortene tett til brystet hva gjelder deres relasjon.

Da Ødegaard gjestet TV 2-podkasten «B-laget» kort tid etter at bildene så dagens lys, ble ikke spekulasjonene et tema, noe Dagbladet omtalte i en artikkel.

Under en pressekonferanse noen dager senere, ønsket han heller ikke å snakke om relasjonen til danseren.

- Jeg hadde gledet meg til å snakke om det her med «B-laget», men de valgte å ikke spørre. Så det var litt kjedelig, sa Ødegaard spøkefullt til Nettavisen.

- Enig med den artikkelen du skrev i går. Det var trist at de ikke spurte. Nå var jeg klar for å snakke litt, sa han til Dagbladet-reporteren på stedet og viste til ovennevnte artikkel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.