Charlene av Monaco:

Fyrstinne Charlene får både ris og ros for dristig kjole på moteevent

Den royale tobarnsmoren stilte i antrekk som overlot lite til fantasien.

CHARLENE AV MONACO: Fyrstinnen dukket opp i en metallisk kjole fra det italienske motehuset Versace under moteuken i Milano i slutten av september. Til venstre poserer hun med den britiske Formel 1-sjåføren Lewis Hamilton. Foto: NTB Scanpix
CHARLENE AV MONACO: Fyrstinnen dukket opp i en metallisk kjole fra det italienske motehuset Versace under moteuken i Milano i slutten av september. Til venstre poserer hun med den britiske Formel 1-sjåføren Lewis Hamilton. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var duket for celeber motefest i Italia da den årlige moteuken i Milano ble arrangert den aller siste uken i september. På agendaen sto motebildet for våren og sommeren 2018. PSST: Vi har oppsummert moteuken i Milano!

Fyrstinne Charlene (39) av Monaco, som er gift med fyrst Albert II (59), var en av mange stjerner som kastet glans over motetilstelningen, og den flotte tobarnsmoren ga publikum hakeslepp da hun ankom et av showene ikledd en metallisk kjole fra det italienske luksusmerket Versace.

Kjolen hadde dyp utringning og åpne detaljer som viste en god «dæsj» med hud. Ikke revolusjonerende, tenker du kanskje nå, for det er jo tross alt veldig mange andre celebriteter som har vist mye mer hud enn det den tidligere svømmeren Charlene gjorde under moteuken i Milano - men til kongelig å være er dette relativt vågalt.

LES OGSÅ: Her er 15 kjendisdøtre som er klin like sine verdensberømte mødre!

- Jeg synes det tøft gjort at hun kjører sin egen stil

Dette bemerker også KKs utgavesjef og moteansvarlig Stine Therese Strand:

- Wow, dette var overraskende! Et veldig vågalt antrekk med flere elementer som fanger øyet. Både kjolen og skoene er metalliske, i tillegg har hun en rocka skinnjakke, ganske tung øyensminke og cut out-detaljer som viser hud. Jeg synes det tøft gjort at hun kjører sin egen stil, og Milano Fashion Week er en arena som tåler mye mer enn for eksempel en kongelig dåp – der ville det helt klart vært upassende. Men til denne settingen sier jeg kjør på! Selv om jeg personlig synes looken blir litt for voldsom, skal hun ha ros for at hun drar på.

Metalliske finisher er stort i motebildet nå, forklarer Stine Therese, og hun garanterer at vi kommer til å se enda mer av trenden opp mot festsesongen.

- Ofte synes jeg de metalliske plaggene kommer mer til sin rett om de kombineres med matte og mer nedtonede materialer. For eksempel vil et antrekk bli kontrastfylt og interessant med et metallisk skjørt mot en grovstrikket genser, eller en glitrende topp mot jeans. Heller balanse enn «all in» i absolutt alle deler av antrekket.

- Tror du vi får se kronprinsesse Mette-Marit og kronprinsesse Victoria av Sverige i noe lignende i fremtiden?

- Jeg tviler på at vi får se noen av de skandinaviske kronprinsessene i et lignende antrekk, men jeg er helt for at den personlige stilen til hver enkelt skal få skinne gjennom og prege antrekkene de bærer, sier hun med et smil.

LES OGSÅ: De kongelige sverger til den sensuelle kjærlighetsfargen

- Etter min mening den verste kongelige stilen vi har sett de siste årene

Det er flere som hyller fyrstinnen på sosiale medier for antrekket, men det er også enkelte som rister på hodet og som mener at denne kjolen ikke hører hjemme i en royal garderobe. Blant dem er en som driver Instagram-kontoen «Royaltyworld.pl».

Til et bilde av fyrstinnen fra moteuken skriver hun: «Å nei, Charlene! Etter min mening er dette den verste kongelige stilen vi har sett de siste årene. Dette er ikke et verdig antrekk for en kongelig, selv ikke under moteuken».

Flere av de som har kommentert under bildet til Instagram-brukeren Royaltyworld.pl er enig, og én mener at kjolen passer bedre på en Kardashian enn en fra Grimaldi-slekten...

Det var ikke bare fyrstinne Charlene som dukket opp i en metallisk kjole fra det italienske motehuset Versace.

Under Versace-visningen overrasket Donatella Versace (62) med de legendariske supermodellene Carla Bruni (49), Claudia Schiffer (47), Naomi Campbell (47), Cindy Crawford (51) og Helena Christensen (48), som alle var kledd i metalliske gullkjoler. Og Jubelen sto i taket da de avsluttet det ikoniske showet - hvor også nykommer Kaia Gerber (16), Gigi Hadid (22) og Kendall Jenner (21) kastet glans over catwalken. Førstnevnte skjønnhet er for øvrig datteren til Cindy Crawford.

IKONISK ØYEBLIKK: Visepresident Donatella Versace i motehuset Versace med supermodellene Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og danske Helena Christensen. Foto: NTB Scanpix
IKONISK ØYEBLIKK: Visepresident Donatella Versace i motehuset Versace med supermodellene Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og danske Helena Christensen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hviler det en forbannelse over fyrstefamilien av Monaco?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer