Engasjert prinsesse

Fyrstinne Charlène trår til for hjemlandet

Hennes engasjement for hjemlandet Sør-Afrika går nye veier.

AKTIV: Charlène deltok på svømmelaget for Sør-Afrika som kom på femteplass i OL i 2010. I dag viser hun engasjement for hjemlandet på andre måter. FOTO: Skjermdump instagram@hshprincesscharlene/Christian Sperka
AKTIV: Charlène deltok på svømmelaget for Sør-Afrika som kom på femteplass i OL i 2010. I dag viser hun engasjement for hjemlandet på andre måter. FOTO: Skjermdump instagram@hshprincesscharlene/Christian Sperka Vis mer
Publisert

Da svømmeren Charlène Wittstock fra giftet seg med prins Albert av Monaco i 2010, fikk hun tittelen «Hennes høyvelbårenhet fyrstinne Charlène av Monaco». Sammen har paret tvillingene Gabriella og Jaques. KK har tidligere skrevet om lille Jaques slående likhet med bestefar, nå avdøde fyrst Rainier av Monaco.

Charlène fikk snart skryt for sin klassiske stil da hun giftet seg inn i den monegaskiske fyrstefamilien. Enkelte har til og med sammenlignet henne med Alberts mor, den legendariske skjønnheten Grace Kelly, som var filmstjerne før hun giftet seg med fyrst Rainier av Monaco – i det som best kan beskrives som et eventyrbryllup.

Grace døde senere i en bilulykke, der også datteren Stephanie var med, og det har vært mange spekulasjoner rundt årsaken.

Rocka

Men også Charlène har skapt overskrifter. Da fyrstinnen julen 2020 bisto julenissen i å dele ut leker og godteri til barna i Monaco, var det ikke engasjementet henne som vakte oppsikt. Nei, det som virkelig skapte overskrifter var fyrstinnens frisyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer