Foreldrelykke

«Game of Thrones»-paret deler gladnyhet

Med dobbel lykke på under tre år, blir familien stadig større.

FORELDRELYKKE: Game of Thrones-paret har blitt foreldre til en liten jente. FOTO: NTB
FORELDRELYKKE: Game of Thrones-paret har blitt foreldre til en liten jente. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Kit Harington (36) og Rose Leslie (36) møttes på settet til det som viste seg å bli verdens mest sette serie, nemlig Game of Thrones. Da karakterene deres forelsket seg i hverandre, gjorde de to turtelduene det parallelt i virkeligheten.

En vakker kjærlighetshistorie blant to av seriens sentrale roller, Jon Snow og Ygritte, og sannsynligvis enda vakrere i virkeligheten. På skjermen ble det en kort affære, men mellom Harington og Leslie har kjærligheten fortsatt å blomstre etter at seriens siste episode ble sendt i 2019.

– Lett å bli forelsket

Hvis du trodde paret var godt vant på sett, kan KK «trøste» med at de også har tilgang til flotte slott på privaten. Da paret giftet seg i 2018, fant festen sted på Leslie-familiens slott i Skottland. Wardhill Castle ligger i Aberdeen, byen hvor Leslie er oppvokst.

Da det ble kjent at de to kollegene også var et par også utenfor sukesserien til HBO, kunne Harington fortelle hvor enkelt det skjedde:

– Hvis du allerede er tiltrukket av noen, og de spiller din elsker i serien, blir det veldig lett å bli forelsket, sa Harington i et intervju med Vogue.

Da paret forlovet seg høsten 2017, la Harington inn en forespørsel til serieskaperne. Han ønsket at innspillingsperioden skulle bli utsatt en liten periode slik at alle deres skuespillerkolleger i Game of Thrones kunne stille i bryllupet.

«Jeg skal gifte meg og det er deres skyld», skal han ha sagt med glimt i øyet.

Det fungerte. Bryllupet ble utsatt og alle kollegene var invitert til det storslåtte bryllupet.

Sophie Turner, bak rollen som Sansa Stark, har for øvrig uttalt i etterkant av bryllupet til kollegene at hun alltid kommer til å angre på antrekket hun gikk med.

GIFTET SEG I 2018: Et bryllup med en kjendisspekket gjesteliste ble holdt på et skotsk slott da paret giftet seg. FOTO: NTB
GIFTET SEG I 2018: Et bryllup med en kjendisspekket gjesteliste ble holdt på et skotsk slott da paret giftet seg. FOTO: NTB Vis mer

Foreldre for andre gang

Tre år etter at de to skuespillerne giftet seg fikk de en sønn. Det er enda ikke offentliggjort hva 2-åringen heter. Nå har de imidlertid tatt imot sitt andre barn, denne gangen en datter.

Da Harington ble intervjuet av Entertainment Tonight tidligere i år kunne han fortelle at sønnen på to år ikke forsto konseptet med at han skulle bli storebror, og var redd han kom til å få tidenes sjokkopplevelse når de skulle ta med lillesøsteren hjem fra sykehuset.

– Han bare elsker livet. Han løper rundt, og jeg tror han kommer til å bli en fantastisk storebror. Det er kjempestas.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer