«Game of Thrones»-stjernens dobbeltgjenger: – Ble forvekslet med henne hele tiden

De er så like at selv Sophie Turners egen forlovede tok feil!

SUKSESS: Sophie Turner har blitt en av verdens største stjerner etter at hun spilte Sansa Stark i «Game of Thrones». FOTO: HBO
SUKSESS: Sophie Turner har blitt en av verdens største stjerner etter at hun spilte Sansa Stark i «Game of Thrones». FOTO: HBO Vis mer
Publisert

«Game of Thrones» blir ofte kalt den mest populære TV-serien gjennom tidene.

Den filmatiserte versjonen av forfatter George R. R. Martins fantasifulle univers – komplett med drager, trolldom og krig – ble omfavnet av en hel verden.

Den siste episoden av serien slo ifølge Hollywood Reporter alle rekorder med 19.3 millioner seere. Ikke bare gjør det den til den mest sette «Game of Thrones»-episoden noensinne; det ble også den mest sette episoden av noen HBO-serie.

En som har vært med fra begynnelsen, er Sophie Turner. Briten portretterte Sansa Stark gjennom de åtte årene programmet gikk på TV.

Nå har jenta som fungerte som såkalt «double» for Turner snakket ut om sin opplevelse av «Game of Thrones»-eventyret.

(En double i filmverdenen referer til en person som er mest mulig lik skuespilleren – både med tanke på høyde, kroppsform, hår- og hudfarge – som brukes i scener hvor en karakter kun er i bakgrunnen eller filmes langt unna.)

DOBBELTGJENGER: Laura Butler (t. h.) var Sophie Turners double i den siste «Game of Thrones»-sesongen. FOTO: Scanpix
DOBBELTGJENGER: Laura Butler (t. h.) var Sophie Turners double i den siste «Game of Thrones»-sesongen. FOTO: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik så det egentlig ut da film- og seriesuksessene ble spilt inn

I et intervju med Daily Mail forteller den 22 år gamle studenten Laura Butler at hun stadig vekk ble forvekslet med Turner. Ikke bare av statister og makeupartister, men av de andre «Game of Thrones»-stjernene.

– En gang spilte Maisie Williams (som fylte rollen som Arya i serien og er Turners bestevenninne i virkeligheten, jour. anm.) inn en scene samtidig som Sophie og jeg. Hun var helt sjokkert over hvor like vi var, sier Butler.

Tidligere i år skapte det overskrifter da Turner avslørte i podcasten Smallzy's Surgery at forloveden Joe Jonas ved en feiltakelse hadde prøvd å kysse en rødhåret skjønnhet – som ikke var hans kommende kone – da han besøkte settet.

Nå bekrefter Butler at det var henne:

– Jeg tar det bare som et stort kompliment. Likheten har tross alt ført til helt utrolige muligheter for meg!

FANT TONEN: Turner og Butler avbildet på premierefest i forbindelse med åttende (og aller siste) «Game of Thrones»-sesong tidligere i år. FOTO: Instagram
FANT TONEN: Turner og Butler avbildet på premierefest i forbindelse med åttende (og aller siste) «Game of Thrones»-sesong tidligere i år. FOTO: Instagram Vis mer

Selv om hun er takknemlig for opplevelsen, forteller iren – som til hverdags studerer økonomi og sosiologi – at den lille smaken hun fikk av kjendislivet var mer enn nok.

Hun deler blant annet en historie fra da fansen hadde fått nyss i at det pågikk innspilling i byen Sevilla i Spania.

– Hver gang jeg og de andre som var «doubles» skulle spise, ble vi stoppet. Vi lignet jo selvfølgelig på skuespillerne, sier Butler til Daily Mail og fortsetter:

– Oppmerksomheten rundt oss var konstant i en uke, og jeg synes virkelig synd på skuespillerne. De har fantastiske liv, men de får aldri være i fred... De har ikke privatliv. Jeg forstår godt at det er vanskelig for dem.

Det er sant som man sier: Medaljen har alltid en bakside!

LES OGSÅ: 6 døtre som er prikk like sine berømte kjendismødre

KOPIENE: Her er noen av «Game of Thrones»-skuespillerne avbildet med sine doubles. Fra venstre: Gwendoline Christie, Jacob Anderson, Kit Harington, Sophie Turner, Peter Dinklage og Maisie Williams. FOTO: Instagram
KOPIENE: Her er noen av «Game of Thrones»-skuespillerne avbildet med sine doubles. Fra venstre: Gwendoline Christie, Jacob Anderson, Kit Harington, Sophie Turner, Peter Dinklage og Maisie Williams. FOTO: Instagram Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer