Jennifer Lopez og Ben Affleck

Går det mot bryllup?

Mye tyder på at Jennifer Lopez og Ben Affleck tar forholdet et steg videre. Nylig skal de ha vært på visning i Bel Air.

VIL DU GIFTE DEG MED MEG? Etter at Jennifer Lopez og Ben Affleck nylig var på boligvisning, spekulerer mange i om det går mot bryllup. Her på visningen av filmen «Marry me» i februar 2022. FOTO: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
VIL DU GIFTE DEG MED MEG? Etter at Jennifer Lopez og Ben Affleck nylig var på boligvisning, spekulerer mange i om det går mot bryllup. Her på visningen av filmen «Marry me» i februar 2022. FOTO: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Jennifer Lopez og Ben Affleck i mars 2022 ble fanget av fotografenes linser, skal de ha vært på vei til visning av et hus i 65-millionerdollars-klassen. Huset har det velklingende navet «The Bellagio Estate», og ble bygget i 1936, i Hollywoods gullalder.

Med i Teslaen da Jennifer og Ben parkerte foran det storslagne huset i Bel Air, var også Jennifers datter Emme, som hun har med sangeren Marc Anthony, skriver Vanity Fair.

BLIR SAMBOERE?: Ifølge ryktene var Bennifer på visning i denne fasjonable villaen i Bel Air i mars 2022. FOTO
BLIR SAMBOERE?: Ifølge ryktene var Bennifer på visning i denne fasjonable villaen i Bel Air i mars 2022. FOTO Vis mer

Dramatisk brudd

Da Jennifer Lopez og Ben Affleck datet på 2000-talet gikk de under navnet Bennifer og var på nivå med Brangelina, hva berømmelse angikk. Da paret forlovet seg i 2002 skal Ben skal ha gitt Jenny from the block, som hun kaller seg – med adresse til sin mer folkelige bakgrunn fra Bronx, en ring til en verdi av åtte millioner kroner.

Men ikke bli fooled by the rocks that she's got, for lykken skulle ta slutt for superparet, og det under dramatiske omstendigheter.

Kun dager før eventyrbryllupet skulle stått i 2003, kom meldingen om at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet». Jennifer sa siden at Ben ikke taklet den enorme oppmerksomheten rundt dem, og at det skal ha vært grunnen til at de gikk hver til sitt.

KK har tidligere skrevet om at Jennifer følte at hun fikk hjertet sitt revet ut da det ble slutt mellom dem.

Fikk barn på hver sin kant

Begge stjernene stiftet familie på hver sin kant, Ben med skuespiller Jennifer Garner og Jennifer med sangeren Marc Anthony. Jennifer og Marc kjente hverandre fra før og i boken «True Love» fra 2014 skrev J. Lo:

– Marc kom tilbake inn i livet mitt tre dager etter at jeg skulle stått ved alteret og sagt «Ja» til en annen mann.

Ekteskapet skulle imidlertid ikke vare. Paret skilte seg i 2011 og ifølge Page Six går J. Lo i boken langt i å antyde at ekteskapet ikke hadde de beste forutsetninger:

– Når jeg ser tilbake på det, kanskje visste jeg innerst inne at det var et plaster på såret. At såret mitt ikke var sydd eller grodd. Men jeg dyttet alt det langt bak i bevisstheten. For livet tar uventede vendinger, ikke sant? Og du må bare gjøre det som føles riktig i øyeblikket.

Hun utdypet at enkelte søker trøst i alkohol eller dop etter et brudd:

– Min måte å bedøve smerten var annerledes. Jeg søkte trøst i et annet menneske og forsøkte å finne noen som fikk meg til å føle meg elsket og ønsket i min mest ensomme stund.

Hete dater

I 2020 kom nyheten om at Jennifer og Ben hadde funnet tilbake til hverandre. Og bildene av de to på date tydet på at gamle følelser nå hadde blusset, og det til gagns.

Paret har vært å se sammen ved mange anledninger, og selv om de foreløpig ikke har offentliggjort noen forlovelse, kan etter at bildene fra visningen ble kjent, spekulerer mange i om det går mot bryllup, og at paret har tenkt til å tilbringe fremtiden sammen.

17 bad og fire kjøkken

Det var fotografer fra TMZ som fanget paret da de svinge opp foran det mildt sagt luksuriøse huset, som har ligget ute for salg en stund. Ifølge TMZ skal paret ha vært på visningen i rundt to timer, og på bildene ser man blant annet Ben Affleck i garasjen, og når han sjekker ut skapplassen i et av de mange rommene.

PRIVAT: Hit men ikke lenger. Det skulle bli nok privatliv dersom Bennifer flytter til vakre Bellagio Estate. FOTO: NTB
PRIVAT: Hit men ikke lenger. Det skulle bli nok privatliv dersom Bennifer flytter til vakre Bellagio Estate. FOTO: NTB Vis mer

Selger er Hedgefund-manager Todd Lemkin, og huset er en klassisk Hollywood-villa på hele 1800 kvadratmeter. I tillegg til 10 soverom og 17 bad har huset kino, treningsstudio, vinkjeller, fire (!) kjøkken, samt enorm tomt med svømmebasseng, skriver Dirt.

Så gjenstår det å se om superparet gjør alvor av å flytte sammen. Med så mange rom skulle det hvert fall være god plass til både hans tre og hennes to barn.

Da Jennifers tvillinger Maximillian og Emme fylte 14 år i 2022, la den stolte moren ut en rørende hyllest, der hun forteller at barna har endret livet hennes totalt.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer