The Notebook

George Clooney kunne spilt hovedrollen i «The Notebook»

Kan du se for deg noen andre enn Ryan Gosling som Noah Calhoun?

TAKKET NEI TIL THE NOTEBOOK: George Clooney har avslørt at han faktisk kunne hatt rollen som Noah Calhoun. Foto: NTB
TAKKET NEI TIL THE NOTEBOOK: George Clooney har avslørt at han faktisk kunne hatt rollen som Noah Calhoun. Foto: NTB Vis mer
Publisert

«The Notebook» har en spesiell plass i manges hjerter. Det er mange scener i filmen fra 2004 som får oss til å både le, smile og gråte. Og de fleste av disse øyeblikkene er det hovedrolleinnehaverne Rachel McAdams (41) og Ryan Gosling (38) som står for.

Sistnevnte spiller karakteren Noah Calhoun, som faller pladask for Allie Hamilton (McAdams). Handlingen finner sted i North Carolina noen år før andre verdenskrig. Allie er fra en rik familie og er i andres øyne derfor for god for Noah.

Og selv om de prøver å se bort ifra nettopp dette, tar forholdet slutt og de går hver til sitt. Men vi vet alle at de egentlig vil være sammen.

Noah ender opp med å pusse opp huset Allie har ønsket seg i alle år, og ja, de gjenforenes mange år senere. Underveis i filmen får vi også se paret mange år senere og hvordan de lever i nåtid. Disse rollene ble spilt av James Garner og Gena Rowlands (90).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer