George og Amal Clooney

George Clooney: – Vi gjorde en fryktelig feil

George og Amal Clooney om hvordan de har malt seg selv inn i et hjørne.

INNRØMMER TABBE: Amal og George Clooney på premieren av filmen Ticket to Paradise i september 2022. På hjemmebane innrømmer de imidlertid at de har tabbet seg ut. FOTO: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
INNRØMMER TABBE: Amal og George Clooney på premieren av filmen Ticket to Paradise i september 2022. På hjemmebane innrømmer de imidlertid at de har tabbet seg ut. FOTO: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

George Clooney var lenge en av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, og på 90-tallet, da han etablerte seg i toppen av Hollywood-eliten, ble han koblet til flere kjente navn. Også vår egen Vendela Kirsebom ble fotografert ved siden av Clooney, da de begge spilte i filmen «Batman & Robin».

Sistnevnte film fikk en heller laber mottakelse, og til tross for Clooneys medvirkning og publikumstekke, greide ikke seerne helt å relatere til den litt tegneserieaktige stilen.

Heller ikke George Glooneys sønn Alexander skal ha blitt særlig imponert over at faren har spilt Batman. Amal og George er foreldre til tvillingene Alexander og Ella, som i 2022 er fem år. I et intervju på CBS Mornings høsten 2022 fortalte George om hva som skjedde da han fortalte sønnen at han hadde spilt den legendariske rollen.

– Alexanders favorittsuperhelt er Batman og jeg spurte: «Hva er din favorittsuperhelt?» og han svarte «Batman». Jeg sa: «Du vet, jeg har vært Batman» og han svarte: «Ja, men ikke nå lenger». Om han bare visste hvor sant det var, sa George selvironisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer