George og Amal Clooney

George Clooney: – Vi gjorde en fryktelig feil

George og Amal Clooney om hvordan de har malt seg selv inn i et hjørne.

INNRØMMER TABBE: Amal og George Clooney på premieren av filmen Ticket to Paradise i september 2022. På hjemmebane innrømmer de imidlertid at de har tabbet seg ut. FOTO: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
INNRØMMER TABBE: Amal og George Clooney på premieren av filmen Ticket to Paradise i september 2022. På hjemmebane innrømmer de imidlertid at de har tabbet seg ut. FOTO: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

George Clooney var lenge en av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, og på 90-tallet, da han etablerte seg i toppen av Hollywood-eliten, ble han koblet til flere kjente navn. Også vår egen Vendela Kirsebom ble fotografert ved siden av Clooney, da de begge spilte i filmen «Batman & Robin».

Sistnevnte film fikk en heller laber mottakelse, og til tross for Clooneys medvirkning og publikumstekke, greide ikke seerne helt å relatere til den litt tegneserieaktige stilen.

Heller ikke George Glooneys sønn Alexander skal ha blitt særlig imponert over at faren har spilt Batman. Amal og George er foreldre til tvillingene Alexander og Ella, som i 2022 er fem år. I et intervju på CBS Mornings høsten 2022 fortalte George om hva som skjedde da han fortalte sønnen at han hadde spilt den legendariske rollen.

– Alexanders favorittsuperhelt er Batman og jeg spurte: «Hva er din favorittsuperhelt?» og han svarte «Batman». Jeg sa: «Du vet, jeg har vært Batman» og han svarte: «Ja, men ikke nå lenger». Om han bare visste hvor sant det var, sa George selvironisk.

Lært rampestreker av pappa

KK har tidligere skrevet om paret Mila Kunis og Ashton Kutcher som så å si aldri bader barna sine, og som heller ikke dusjer noe særlig selv. Heller ikke George og Amal Clooney er redd for å gå nye veier når det kommer til barnas ve og vel. Ifølge Amal er rampestreker og lureri en stor del av hverdagen, spesielt fra Alexanders side, noe han skal ha lært av sin far. I et intervju på programmet Gayle King fortalte Amal at George: «er den som lærte ham disse tingene, og nå lurer han han faren sin tilbake».

Paret giftet seg i 2014 og tre år senere ble de foreldre til tvillingene. Barna har vært skjermet fra mediene, også når familien er på ferie i huset ved Como-sjøen i Italia.

GØY PÅ LANDET: Huset til familien Clooney ved Como-sjøen i Italia. FOTO: REUTERS/Chris Helgren/NTB
GØY PÅ LANDET: Huset til familien Clooney ved Como-sjøen i Italia. FOTO: REUTERS/Chris Helgren/NTB Vis mer

Kanskje er det turene til Italia som har fått Amal og George til å gi barna undervisning i italiensk? Skal vi tro George er det imidlertid en avgjørelse de tidvis har angret på:

– Vi gjorde en fryktelig feil, sa George i et intervju med ET.

– Vi lærte dem italiensk. Men vi snakker ikke italiensk selv, så vi har utrustet dem med et språk som de kan skade oss med.

I intervjuet fortalte paret videre om hvilke kvaliteter og holdninger som er viktig for dem å gi videre:

– Å lytte til andre mennesker, sa George og utdypet:

– I familien min var regelen alltid: Utfordre folk med makt, forsvar de med lite makt. Om du greier det har du hatt et godt liv.

Ser barna slik ut?

Parets ønske om å skjerme barna fra offentligheten har ikke falt alle like lett for brystet, og da det ble kjent at de ventet barn, tok Joe Mullins, en amerikansk rettsspesialist, i bruk kunstig intelligens for å finne ut hvordan George og Amals barn potensielt sett kunne bli seende ut. Resultatet var basert på bilder av George og Amal, og ifølge Mullins kan altså Ella og Alexander se ut noe sånn som dette:

NOE SÅNT? Kunstner og rettsspesialist Joe Mullins brukte kunstig intelligens for å lage et bilde av hvordan George og Amal Clooneys barn potensielt kunne se ut. Her en fremstilling av datteren Ella. FOTO: Joe Mullins/Splash NewsSplash News and PicturesLos/NTB
NOE SÅNT? Kunstner og rettsspesialist Joe Mullins brukte kunstig intelligens for å lage et bilde av hvordan George og Amal Clooneys barn potensielt kunne se ut. Her en fremstilling av datteren Ella. FOTO: Joe Mullins/Splash NewsSplash News and PicturesLos/NTB Vis mer
ELLER SÅNN? Kunstner og rettsspesialist Joe Mullins brukte kunstig intelligens for å lage et bilde av hvordan George og Amal Clooneys barn potensielt kunne se ut. Her en fremstilling av sønnen Alexander. FOTO: Joe Mullins/Splash NewsSplash News and PicturesLos/NTB
ELLER SÅNN? Kunstner og rettsspesialist Joe Mullins brukte kunstig intelligens for å lage et bilde av hvordan George og Amal Clooneys barn potensielt kunne se ut. Her en fremstilling av sønnen Alexander. FOTO: Joe Mullins/Splash NewsSplash News and PicturesLos/NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer