Gigi Hadid

Gigi (21) og Bella Hadid (20) avslører hvordan det er å jobbe i samme bransje

- Jeg kan se tvers over rommet, gjennom alt kaoset, og føle meg hjemme, men jeg innser også at det ikke er normalt.

GIGI HADID OG BELLA HADID: Hadid-søstrene har gjort stor suksess de siste årene. Hva blir det neste?
GIGI HADID OG BELLA HADID: Hadid-søstrene har gjort stor suksess de siste årene. Hva blir det neste? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du må bokstavlig talt ha levd under en stein dersom du ikke har fått med deg Hadid-søstrenes ekstreme suksess det siste året. Ikke bare legger de til show etter show og kampanjer etter kampanjer på CV-ene sine, de er overalt å se på diverse street style-profiler og regnes av mange som noen av nåtidens største stilikoner!

Hva mer kan man egentlig oppnå? Vel, å gjøre alt dette sammen med søsteren sin (altså se bare på bildene av dem sammen nederst i saken)!

Det er ingen hemmelighet at det var storesøster Gigi som fra starten fikk mest oppmerksomhet. Sammen med vennene Hailey Baldwin og Kendall Jenner har hun gått visninger for designere som Chanel, Givenchy, Tommy Hilfiger og Diane Von Furstenberg, og gjør kampanjer for store merker som Estée Lauder og Maybelline.

Men fra at alt handlet om Gigi, handler det nå like mye om Bella - som for første gang i år ble hanket inn som modell til det prestisjetunge Victoria's Secret showet - med søsteren Gigi ved sin side. (Pssst: Se Bella Hadid møte eksen The Weeknd på catwalken!). Og dette er bare én av tingene de har gjort sammen det siste året, lista er nemlig mye lengre! 

Så hva blir det neste? Vi sitter bare å venter på at de i likhet med Kardashian-søstrene skal lage noe sammen. (Psst: Bella Hadid: - Jeg tror hver eneste person i verden har en form for usikkerhet - til og med Victoria's Secret-modellene!)

Men som vi har sett gjennom Kardashian-søstrene så kan det ikke være «bare bare» å jobbe så tett med et familiemedlem? Du skal tross alt se personen så å si hver dag, og ikke minst: du konkurrerer jo faktisk om de samme jobbene!

LES OGSÅ: Gigi Hadid: - Jeg ble bedt om å gå ned i vekt

- Jeg innser at det ikke er normalt

Men for Hadid-søstrene ser det ut til at det tette samarbeidet går svært bra. I et nytt intervju med The Telegraph, gjengitt av Harpers Bazaar, forteller de om nettopp dette. 

- Det er helt fantastisk å ha familie så nært i en bransje som denne, forteller Gigi. 

- Jeg kan se tvers over rommet, gjennom alt kaoset, og føle meg hjemme, men jeg innser også at det ikke er normalt. Jeg føler meg veldig heldig. 

Men til tross for at hun er utrolig glad for lillesøsteren sin, klarer hun likevel ikke å legge vekk storesøsterinstinktet helt:

- Jeg er veldig overbeskyttende, men jeg prøver å roe meg ned litt. Jeg prøver å ikke være oppå henne hele tiden, fordi jeg vet at jeg selv lærte mye de første årene mine på egenhånd.

Mickey with fans today

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

LES OGSÅ: Stylisten bak stilen til Bella Hadid er like kul som du hadde forventet!

- Det kan bli ensomt der ute

Og lillesøster Bella ser ut til å klare seg ganske så bra på egenhånd. Fra å ha stått i skyggen til Gigi de første årene av karrieren og ha blitt referert som «lillesøsteren til Gigi», er Bella bare Bella nå, og karrieren hennes har skutt i været! 

Men til tross for at det kanskje har vært litt knuffing, både hjemme og på jobb, skal de ifølge Bella ha hatt en helt vanlig oppvekst med masse kjærlighet og en del småkrangling som alle andre søsken.

- Vi har vært bestevenner siden vi var små. Vi kranglet logisk nok da vi var ungdom, men innen vi fylte 16 innså vi at vi i det minste har hverandre og at det kan bli ensomt der ute. 

Ifølge Bella er de i dag «closere» enn noen sinne - på alle måter!

- Nå, hvis vi har en tung dag på jobben, kan vi bare gå til andre siden av rommet og se hverandre. 

Vi sier bare en ting: #sistergoals

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer