Ashley Graham

Gir blaffen i kritikken - stråler på nye gravidbilder!

Supermodell Ashley Graham (33) lar seg ikke påvirke av svangerskapshetsen.

ASHLEY GRAHAM: Den flotte supermodellen venter sitt andre barn, og hun har ingenting imot å dele bilder fra svangerskapet - til tross for kritikk i kommentarfeltet. FOTO: NTB
ASHLEY GRAHAM: Den flotte supermodellen venter sitt andre barn, og hun har ingenting imot å dele bilder fra svangerskapet - til tross for kritikk i kommentarfeltet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I sommer kom den gledelige nyheten om at den amerikanske supermodellen Ashley Graham (33) og ektemannen Justin Ervin (32) venter sitt andre barn.

Fra før har de sønnen Isaac Menelik Giovanni Ervin (1). Han kom til verden 18. januar 2020.

33-åringen har alltid delt stort og smått fra privatlivet, også livet før fødselen av sønnen Isaac og etter at hun ble mamma har hun flittig delt med følgerne sine på sosiale medier.

Hun har tidligere gitt uttrykk for at hun ønsker å vise frem at gravidkropper også er preget av strekkmerker, cellulitter og ekstra kilo - og er bevisst på at hun er en rollemodell for kvinner verden over.

I forbindelse med sitt andre svangerskap delte Ashley i slutten av august en serie med fem «selfier» av babymagen sin. Den vordende tobarnsmoren hylles for bildeserien, men det er også flere som kritiserer henne for å dele for mye fra svangerskapet.

«Vi trenger virkelig ikke å se dette. Burde vært privat mellom henne og mannen hennes», skriver en følger i kommentarfeltet.

FORELDRE: Ekteparet Ashley Graham og Justin Ervin venter sitt andre barn. FOTO: NTB
FORELDRE: Ekteparet Ashley Graham og Justin Ervin venter sitt andre barn. FOTO: NTB Vis mer

Motsvar

En annen forteller at han har sett seg lei av graviditetsbilder:

«Vi har skjønt greia nå, ja du er gravid. Jeg er virkelig så sykt lei av sånne bilder».

Men Ashley Graham lar seg ikke pille på nesen og bryr seg overhode ikke om kritikken - som hun har fått så mange ganger før. Som et motsvar fortsetter hun å poste bilder fra svangerskapet og av strekkmerker og cellulitter.

Ashley er ikke den eneste kjendismoren som er blitt kritisert for bilder tilknyttet svangerskap, graviditet og småbarnsfasen.

Støtt av ammebilder

Den svenske Victoria’s Secret-modellen Elsa Hosk (32) ble mor i februar, og har fått kritikk for å ha delt et bilde av seg selv mens hun ammer datteren Tuulikki Joan Daly.

Spesielt fra menn - som føler seg støtt av ammebildene og som hevder at bildene er seksuelt ladet.

Men i likhet med Ashley Graham fortsetter Elsa Hosk å legge ut ammebilder, og nekter å la seg kue av kritikken.

«Jeg finner det interessant at jeg får så mange meldinger fra menn som forklarer at de føler seg støtt av at man legger ut ammebilder. Altså … hvorfor er den mest naturlige ting støtende for dere? Bryster eksisterer bokstavelig talt slik at vi kan gi mat til barna våre», skrev Elsa i en Instastory-post i april.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer