«One Tree Hill»

Gjenforent 17 år etter premieren

Slik ser «One Tree Hill»-stjernene ut nå.

DEN GANG DA: Slik så skuespillerne ut da «One Tree Hill» debuterte på skjermen i 2003. FOTO: Twitter
DEN GANG DA: Slik så skuespillerne ut da «One Tree Hill» debuterte på skjermen i 2003. FOTO: Twitter Vis mer
Publisert

Denne helgen ble det endelig bekreftet at «Friends» gjør comeback på skjermen i form av en spesial på HBO Max. Ryktene om en mulig gjenforening har svirret lenge – og Jennifer Aniston gjorde lite for å sette en stopper for spekulasjonene da hun debuterte på Instagram i oktober i fjor.

Det første bildet hun delte var nemlig av seg selv, i selskap av de fem andre hovedrolleinnhaverne fra 90-tallsserien.

I ettertid påsto hun at de tilbrakte tid sammen fordi de tilfeldigvis var i samme by på samme tid, men nå har altså sannheten kommet for en dag!

Men det er ikke bare «Friends»-stjernene som deler bilder av seg selv i lystig lag årevis etter at siste episode av serien som knyttet de sammen kom på lufta. Nå har også fans av «One Tree Hill» fått kjenne på den samme gleden!

Serien om halvbrødrene Lucas og Nathan Scott ble en braksuksess etter premieren 2003.

Den hadde alt som gjør et klassisk high school-drama komplett, og (mye) mer til. Ikke bare var det trekantdrama, utroskap, venninnekrangler og prestasjonspress – det var også bekmørke hemmeligheter, en leiemorder, flere stalkers, en blodtørst barnepike, en psykopatisk bror...

Typisk ungdomsår, altså. Eller?

LES OGSÅ: Slik ser lille Emma Geller-Green fra «Friends» ut i dag

Hyperrealistisk eller ei; «One Tree Hill» var utvilsomt en av 2000-tallets mest populære serier og skuespillerne som medvirket fikk umiddelbar stjernestatus.

17 år etter premieren og åtte år etter siste episode ble sendt, har gjengen blitt gjenforent i forbindelse med et veldedighetsarrangement.

Hilarie Burton, som portretterte smårebelske Peyton Sawyer, delte titalls bilder fra kvelden.

«Jeg fikk en jobb som 20-åring som ga meg noen av de viktigste forholdene og opplevelsene i livet mitt. Historien vi deler har, gjennom tykt og tynt, vært grunnmuren i livet mitt. Jeg elsker dere alle sammen», skriver Burton under bildene.

Blant dem som var tilstede var Chad Michael Murray (Lucas Scott), James Lafferty (Nathan Scott), Bethany Joy Lenz (Haley James), Antwon Tanner (Antwon «Skills» Taylor) og Lee Norris (Marvin «Mouth» McFadden).

Sophia Bush var den eneste av seriens opprinnelige cast som tilsynelatende glimret med sitt fravær.

Kanskje ikke så rart med tanke på det stygge bruddet som fulgte ekteskapet mellom Bush og kollega Chad Michael Murray? Sistnevnte skal visstnok ha vært utro, men duoen måtte likevel jobbe side om side i flere år etterpå...

LES OGSÅ: Slik gikk det med «One Tree Hill»-skuespillerne

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer