«One Tree Hill»

Gjenforent 17 år etter premieren

Slik ser «One Tree Hill»-stjernene ut nå.

DEN GANG DA: Slik så skuespillerne ut da «One Tree Hill» debuterte på skjermen i 2003. FOTO: Twitter
DEN GANG DA: Slik så skuespillerne ut da «One Tree Hill» debuterte på skjermen i 2003. FOTO: Twitter Vis mer
Publisert

Denne helgen ble det endelig bekreftet at «Friends» gjør comeback på skjermen i form av en spesial på HBO Max. Ryktene om en mulig gjenforening har svirret lenge – og Jennifer Aniston gjorde lite for å sette en stopper for spekulasjonene da hun debuterte på Instagram i oktober i fjor.Det første bildet hun delte var nemlig av seg selv, i selskap av de fem andre hovedrolleinnhaverne fra 90-tallsserien.I ettertid påsto hun at de tilbrakte tid sammen fordi de tilfeldigvis var i samme by på samme tid, men nå har altså sannheten kommet for en dag!

Men det er ikke bare «Friends»-stjernene som deler bilder av seg selv i lystig lag årevis etter at siste episode av serien som knyttet de sammen kom på lufta. Nå har også fans av «One Tree Hill» fått kjenne på den samme gleden!Serien om halvbrødrene Lucas og Nathan Scott ble en braksuksess etter premieren 2003.Den hadde alt som gjør et klassisk high school-drama komplett, og (mye) mer til. Ikke bare var det trekantdrama, utroskap, venninnekrangler og prestasjonspress – det var også bekmørke hemmeligheter, en leiemorder, flere stalkers, en blodtørst barnepike, en psykopatisk bror...Typisk ungdomsår, altså. Eller?LES OGSÅ: Slik ser lille Emma Geller-Green fra «Friends» ut i dag

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer