Gjetter du hvem de berømte foreldrene hennes er?

Begge er digre Hollywood-stjerner!

GODE GENER: Carys er bare 16 år gammel, men er allerede like flott og karismatisk som sin Hollywood-stjerne av en mor. FOTO: NTB Scanpix
GODE GENER: Carys er bare 16 år gammel, men er allerede like flott og karismatisk som sin Hollywood-stjerne av en mor. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Carys er foreløpig ikke et kjent navn i seg selv for det fleste, men hvis man legger på ungjentas etternavn, er det få som ikke drar kjensel på det.

Carys' første år ble tilbrakt langt borte fra Hollywoods blitzregn og forside-skandaler på tropiske Bermuda, hvor den lille familien kjøpte eiendom i 2001.

(De la dog huset ut for salg i fjor – for svimlende 94 millioner norske kroner.)

På tross av at hun har levd i rampelyset store deler av livet, har hun klart å holde beina godt plantet på jorda. Dét takker hun sine berømte foreldrene for.

– De er veldig flinke til å sørge for at jeg er jordnær. De minner meg hele tiden på å se rundt meg og være bevisst på at livet mitt er helt ekstraordinært, sa Carys til magasinet Town and Country i 2018.

Et par hint før vi avslører hvem den smellvakre brunetten er datteren til:

Moren har blant annet spilt i «Zorro», «Ocean's Twelve» og musikalen «Chicago». Prestasjonen i sistnevnte sørget for at hun vant en Oscar for beste kvinnelige birolle.

Også Carys far har vunnet en Oscar, dog for klassikeren «Wall Street».

Det berømte ekteparet offentliggjorde separasjonen sin i 2016 – etter at det ble kjent at én av partenes kreftsykdom skyldtes HPV-viruset, som igjen skal ha vært en følge av oralsex – men har siden funnet tilbake til hverandre.

LES OGSÅ: Disse er nominert til Oscar i 2020

Det er naturligvis snakk om Catherine Zeta-Jones (50) og Michael Douglas (75)! I tillegg til Carys, har ekteparet også sønnen Dylan Michael Douglas (19) sammen.

Zeta-Jones har de siste årene hatt med seg datteren på diverse motetilstelninger; de har blant annet sittet på første rad under Dolce & Gabbana og Michael Kors-visninger.

I fjor stilte duoen opp på forsiden av spanske Vanity Fair sammen. Samme år dukket mor og datter opp i en kampanje for luksusmerket Fendi.

– Mote har alltid vært en viktig del av livet mitt fordi mamma er mitt store moteikon. Jeg snoker alltid gjennom skapet hennes, fortalte ungjenta i et tidligere intervju med Town and Country.

Beundringen går begge veier – Zeta-Jones og Douglas bruker nemlig enhver mulighet til å fortelle omverdenen hvor stolte de er av barna sine.

– De har ikke levd i den gale Hollywood-verdenen. Tenåringer her... De vokser opp for fort, tror jeg. Vi har beskyttet barna våre mot det, men de er likevel utrolig modne for sin unge alder. De forstår verden. Vi har vært veldig heldige, skryter Zeta-Jones til Entertainment Tonight.

SØTE: True Thompson og Chicago West, døtre av Khloe og Kim Kardashian, er gode venner. Video: @KimKardashian / Instagram. Bilder: Scanpix / @KhloeKardashian / @KimKardashian Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer