Gjetter du hvem de berømte foreldrene hennes er?

Begge er digre Hollywood-stjerner!

GODE GENER: Carys er bare 16 år gammel, men er allerede like flott og karismatisk som sin Hollywood-stjerne av en mor. FOTO: NTB Scanpix
GODE GENER: Carys er bare 16 år gammel, men er allerede like flott og karismatisk som sin Hollywood-stjerne av en mor. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Carys er foreløpig ikke et kjent navn i seg selv for det fleste, men hvis man legger på ungjentas etternavn, er det få som ikke drar kjensel på det.Carys' første år ble tilbrakt langt borte fra Hollywoods blitzregn og forside-skandaler på tropiske Bermuda, hvor den lille familien kjøpte eiendom i 2001.(De la dog huset ut for salg i fjor – for svimlende 94 millioner norske kroner.)På tross av at hun har levd i rampelyset store deler av livet, har hun klart å holde beina godt plantet på jorda. Dét takker hun sine berømte foreldrene for.

– De er veldig flinke til å sørge for at jeg er jordnær. De minner meg hele tiden på å se rundt meg og være bevisst på at livet mitt er helt ekstraordinært, sa Carys til magasinet Town and Country i 2018.

Et par hint før vi avslører hvem den smellvakre brunetten er datteren til:Moren har blant annet spilt i «Zorro», «Ocean's Twelve» og musikalen «Chicago». Prestasjonen i sistnevnte sørget for at hun vant en Oscar for beste kvinnelige birolle.

Også Carys far har vunnet en Oscar, dog for klassikeren «Wall Street».Det berømte ekteparet offentliggjorde separasjonen sin i 2016 – etter at det ble kjent at én av partenes kreftsykdom skyldtes HPV-viruset, som igjen skal ha vært en følge av oralsex – men har siden funnet tilbake til hverandre.LES OGSÅ: Disse er nominert til Oscar i 2020

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer