Gjetter du hvem søsteren hans er?

Toby (29) går i sin verdenkjente modellsøsters fotspor og gjør karriere av familiens gode gener.

GODE GENER: Denne kjekkasen har en minst like vakker søster – og du vet garantert hvem hun er. FOTO: Instagram
GODE GENER: Denne kjekkasen har en minst like vakker søster – og du vet garantert hvem hun er. FOTO: Instagram Vis mer

Det mangler ikke på kjendisbarn som har gått i sine berømte foreldres fotspor.

Kaia Gerber (18) er sin mor Cindy Crawford (54) opp av dage når hun kommer gående nedover catwalken for noen av verdens største motehus, Miley Cyrus (27) ble artist akkurat som faren – «Achy Breaky Heart» av Billy Ray Cyrus (58) har tålt tidens tann! – og Gianna Bryant (13) var spådd en lysende karriere som basketballspiller før hun ble tragisk revert bort i en helikopterulykke sammen med pappa Kobe Bryant (41).

Nylig skrev vi også om Sistine Stallone (22). Datteren til selveste Rocky Balboa, Sylvester Stallone (74), debuterte nemlig som skuespillerinne i fjor.

SAMME BRANSJE: Sistine Stallone ble offisielt skuespiller da hun debuterte i overlevelsesdramaet «47 Meters Down: Uncaged» i fjor. Her er hun avbildet med pappa Sylvester på premierekvelden. FOTO: Scanpix
SAMME BRANSJE: Sistine Stallone ble offisielt skuespiller da hun debuterte i overlevelsesdramaet «47 Meters Down: Uncaged» i fjor. Her er hun avbildet med pappa Sylvester på premierekvelden. FOTO: Scanpix Vis mer

Men det er ikke bare foreldre som leder vei for mange; også søsken har stor påvirkningskraft.

Serena og Venus Williams er begge i verdenstoppen på tennisbanen, Beyoncé og Solange Knowles er sangere, Hemsworth-brødrene er skuespillere, Bella og Gigi Hadid er modeller ...

Listen er lang, og nå kan vi legge til enda en duo på den.

LES OGSÅ: 19 kjendis-dødsfall som sjokkerte verden

Inspirert av storesøsteren

Rosie Huntington-Whiteley (33) har vært én av verdens mest profilerte modeller i flere år. Aller best kjent er hun som Victoria's Secret-engel og ansikt utad for Burberry.

Hun vokste opp en gård i den søvnige byen Tavistock i England. Et sånt sted hvor alle kjenner alle. Hun har i flere intervjuer fortalt at hun ble mobbet for å ha «små pupper og store lepper» – men den som ler sist, ler best. Som 15-åring ble Rosie oppdaget av en modellagent og kapret sin første jobb; en reklame for selveste Levi's.

Resten er historie.

I dag er Rosie forlovet med actionfilmstjernen Jason Statham. Paret har vært sammen i ti år og fikk sitt første barn i 2017.

Én som har vært ved hennes side gjennom alt, fra gårdslivet til Hollywood, er lillebroren Toby.

De siste årene har Toby Huntington-Whiteley (29) i likhet med søsteren inntatt modellbransjen. At han gjør stor suksess med det, er ikke så altfor overraskende – han har tross alt de samme genene som fire år eldre Rosie.

Så langt har 29-åringen blant annet vært på forsiden av ELLE, dukket opp i GQ og jobbet med haugevis av anerkjente designere.


Ved siden av modellkarrieren, er Toby også en ettertraktet personlig trener i London.

Dermed ligger han sjelden på latsiden, men når han først gjør det, tipper vi at den tiden blir tilbrakt med forloveden Cicely Brown.

Paret har vært kjærester i en årrekke og skal ha forlovet seg i 2017. Det er dog ikke kjent om de har blitt smidd i hymens lenker enda eller ei.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer