Gjør film-comeback som 86-åring

De gamle er eldst! Regissøren uttaler at vi vil se helt nye sider av superstjerna Sophia Loren.

FILMAKTUELL: Sophia Loren fotografert under Governors Awards i Los Angeles i 2019. Foto: Reuters Mario Anzuoni/NTB
FILMAKTUELL: Sophia Loren fotografert under Governors Awards i Los Angeles i 2019. Foto: Reuters Mario Anzuoni/NTB Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Og regissøren bør vite hva han snakker om, han er nemlig Lorens egen sønn: Edoardo Ponti, hennes andre barn med filmregissør Carlo Ponti. Ponti har uttalt at rollen som Madam Rosa i filmen The Life Ahead gir Loren en sjanse til å vise fram skuespillerprestasjoner hun ikke har vist tidligere.

Filmen er basert på en roman skrevet av Romain Gary, skriver The Guardian.

Spiller pensjonert prostituert

Den italienske superstjerna spiller Madam Rosa, en jødisk Holocaust-overlever og pensjonert prostituert, som driver et pleiehjem for barn av prostituerte. Det utvikler seg et nært vennskap mellom henne og tolv år gamle Momo, et foreldreløst barn fra Senegal.

Loren har uttalt at muligheten til å spille Madam Rosa var en sjanse hun ikke kunne la gå fra seg. Ifølge skuespilleren minner rollen henne om hennes egen mor.

Den italienske filmskuespilleren var en av 1950-årenes mest populære skuespillere, og har vært regnet som et av verdens største skjønnhetsikon siden. Gjennombruddet hennes kom med hovedrollen i en av fortellingene i Vittorio De Sicas episodefilm L'oro di Napoli (Hver dag en festdag, 1954). Hun vant både Oscar, Bafta og skuespillerprisen i Cannes for sin rolle i La ciociara (To kvinner, 1961).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.