The Hills:

Gladnyhet: Nå kommer «The Hills» tilbake

6. juli har serien premiere på MTVs streamingtjeneste.

THE HILLS: Nå kommer realityserien tilbake på tv-skjermen. FOTO: NTB Scanpix
THE HILLS: Nå kommer realityserien tilbake på tv-skjermen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi har savnet å høre Natasha Bedingfields stemme synge «Unwritten» mens Hollywood-skiltet plutselig åpenbarer seg på tv-skjermen vår. Ja, vi snakker selvfølgelig om realityserien «The Hills»!

Det hele starten i 2006 hvor vi blant andre fikk møte venninnene Lauren Conrad (32) og Heidi Montag (31). Sammen lever de det søte liv i Los Angeles, men som alle andre realityserier byr også denne på en hel del drama.

VENNSKAPET TOK SLUTT: Etter mange krangler over Heidi Montags (t.v.) kjæreste Spencer Pratt, valgte hun og Lauren Conrad (t.h.) å gi slipp på vennskapet. Foto: Scanpix
VENNSKAPET TOK SLUTT: Etter mange krangler over Heidi Montags (t.v.) kjæreste Spencer Pratt, valgte hun og Lauren Conrad (t.h.) å gi slipp på vennskapet. Foto: Scanpix Vis mer

Spencer Pratt (35), som senere kommer inn i bildet som Montags kjæreste, ble faktisk mye av grunnen til at Conrad og Montags vennskap tok slutt. Men serien tok ikke slutt av den grunn! Deretter fikk vi møte Audrina Patridge (33), Whitney Port (33) og Kristin Cavallari (31).

Dramaet fortsetter helt fram til seriens slutt i 2010. Over åtte år har gått og vi tenker fremdeles på gjengen i Los Angeles. Heidi Montag og Spencer Pratt er gift og har en sønn, Lauren Conrad er også gift og har en sønn, Audrina Patridge giftet seg med Corey Bohan (36), som vi også fikk møte i serien, og sammen har de datteren Kirra.

For å oppsummere: Mye har skjedd i The Hills-gjengen. Og nå får vi møte store deler av gjengen på nytt, i fortsettelsen «The Hills: New Beginnings», med premiere på MTV i disse dager.

Og de kjente fjesene som er med er:

  • Heidi og Spencer Pratt
  • Stephanie Pratt
  • Whitney Port
  • Audrina Patridge
  • Brody Jenner
  • Stephanie Pratt
  • Frankie Delgado
  • Justin ”Bobby” Brescia
  • Jason Wahler

LES OGSÅ: Rollen som Ariel i ny Disney-film er klar - og skaper reaksjoner

Natasha Bedingfields låt «Unwritten» er også med, men i en litt annen versjon. Du kan se klippet under.

Det viser seg at spekulasjonene i «Us Magazine» om at serien hentet inn Whitney Port, viste seg å stemme.

- Jeg tror det blir vanskelig å samle alle sammen ettersom vi er på forskjellige steder, men det hadde definitivt vært gøy, sa hun den gang.

HVEM KOMMER TILBAKE? Whitney Port (t.v.) er med, det samme er Audrina Patridge. Til høyre: Lauren Conrad, som ikke hadde lyst å bli med på reunion-serien. Foto: Scanpix
HVEM KOMMER TILBAKE? Whitney Port (t.v.) er med, det samme er Audrina Patridge. Til høyre: Lauren Conrad, som ikke hadde lyst å bli med på reunion-serien. Foto: Scanpix Vis mer

Lo Bosworth (31), som hadde en mindre rolle som Lauren Conrad barndomsvenninne i serien, delte ikke samme mening som Port da hun ble stilt det samme spørsmålet i februar.

- Jeg vil ikke ha noe å gjøre med de menneskene, sa Bosworth i podcasten sin.

Og dessverre for fansen mangler en av hovedpersonene. Lauren Conrad har takket nei, med begrunnelsen om at ”hun er på et annet sted i livet".

Men fortvil ikke. Det kommer nemlig inn en ny velkjent karakter som vi også er nysgjerrig på, nemlig Mischa Barton, kjent som karakteren Marissa Cooper i «The O.C.»

Serien skal være tilgjengelig fra 6. juli på MTV.no

LES OGSÅ: Celine Dion vekker oppsikt i Paris

NYTT ANSIKT: Mischa Barton, kjent som karakteren Marissa Cooper i «The O.C.», er å se i den nye sesongen av The Hills. FOTO: NTB Scanpix
NYTT ANSIKT: Mischa Barton, kjent som karakteren Marissa Cooper i «The O.C.», er å se i den nye sesongen av The Hills. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
MTV VMA 2018: Flere av The Hills-stjernene deltok på prisutdelingen i august.
MTV VMA 2018: Flere av The Hills-stjernene deltok på prisutdelingen i august. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer