Britney Spears

Gode gamle Britney er tilbake i ny musikkvideo

- Det er så deilig å se Britney tilbake i sitt rette element eller kanskje bedre sagt: sånn vi kjenner henne best!

Publisert
Sist oppdatert

2016 har virkelig vært Britney Spears (34) sitt år så langt! De flestes barndomsfavoritt er tilbake - og vi snakker virkelig gode gamle Britney!

Til tross for at sangerinnens karriere har vært alt annet enn en dans på roser, ser det ut til at 2016 skal være året hun slår tilbake for fullt. Allerede i starten av året overrasket hun alle og slapp en brennhet musikkvideo som vekket den døende interessen til fansen, og siden har det kun gått oppover. Altså, se bare hvor godt hun ser ut på disse bildene!

Nå gjør nemlig Britney det igjen og slår tilbake med nok en «killer» musikkvideo - men denne gangen minner hun oss om seg selv i glansdagene. Du vet det gode 2000-tallet! Håret, kroppen, klesstilen og ikke minst «danse-movsene» vi husker så godt. Alt er tilbake i musikkvideoen til den nye sangen hennes «Slumber Party ft. Tinashe», og vi kunne ikke vært mer glad på hennes vegne, for endelig er hun tilbake! (Husker du ikke hvordan stjernen var før? Sjekk Britney's forvandling fra 1999 til i dag).

LES OGSÅ: Ble hetset for kroppen - sjekk hvordan Britney Spears svarte!

- Jeg trodde aldri vi kom til å få se denne versjonen av Britney igjen

Og vi er ikke alene om å være glade på Britney's vegne. Adiele Arukwe, DJ og musikkprodusent i P3, er like begeistret som oss for å se den gode gamle Britney igjen!

- Det er så deilig å se Britney tilbake i sitt rette element eller kanskje bedre sagt: sånn vi kjenner henne best! Med sterke nittitallsreferanser som choker, hårfjoner som henger ned i ansiktet og halterneck, samt noen sjukt fete danserutiner i tro Britney-stil, tar denne musikkvideoen meg rett tilbake til begynnelsen av 2000-tallet da popstjerna herjet som verst, sier Arukwe.

Selv om hun ikke generelt har vært imponert over den nye skiva «Glory», som ble sluppet tidligere i år, var det noe ved musikkvideoen som fikk Arukwe til å endre mening.

- Jeg trodde faktisk vi aldri kom til å få se denne versjonen av Britney igjen. Sisteskiva «Glory» imponerte meg ikke stort og inneholder dessverre ikke noen skikkelig hitlåter, selv om «Slumber Party» kommer derfra. Da jeg så videoen derimot, fikk jeg litt trua igjen, for der er Britney virkelig inne på noe, sier Arukwe og legger til:

- Og, wow, så flott hun ser ut nå! Jeg krysser fingrene for at hun går i studio og lager et kankende bra pop/r&b-album i løpet av kort tid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer