Golden Globes

Golden Globes best kledde: - Kjolen sitter som støpt på henne, veldig sexy!

Rosie Huntington-Whiteley, Amy Adams, Lily James og Alicia Vikander var blant de enklest kledde, men vakreste på Golden Globes, ifølge KK.nos fashion editor Darja Barannik.

Publisert
Sist oppdatert

Da var prisutdelingsesongen i gang for fullt, og natt til mandag gikk en av de gjeveste prisutdelingene av stabelen: Nemlig Golden Globes. Her blir film og tv hedret over fire timer med rød løper, intervjuer med verdens største stjerner, underholdning fra scenen, og selvfølgelig utdeling av priser i 25 kategorier. 

Vi var som alltid selvfølgelig svært spente på å se hvem som kom til å gå derifra med en Globe-statuett, men moroa startet allerede før showet - på den røde løperen. 

HELT NATURLIG: Rosie valgte veldig enkel og diskré sminke, som passet perfekt til kjolen og lot den få full fokus.  Foto: Scanpix
HELT NATURLIG: Rosie valgte veldig enkel og diskré sminke, som passet perfekt til kjolen og lot den få full fokus. Foto: Scanpix Vis mer

Golden Globes er en anledning der stjernene virkelig kan slå på stortromma klesmessig, og noen ganger kan det nesten bli for mye av det gode. I år var det imidlertid en litt ny trend på den nye løperen, hvert fall blant de VI mener var kveldens beste kledde. Og dette var en enkel, men glamorøs look uten for mye dill og dall. 

LES OGSÅ: Kiernan Shipka (15) overrasket alle på Emmy Awards

Disse damene var kveldens best kledde

Den britiske supermodellen Rosie Huntington-Whiteley (28) la igjen smykkene hjemme og lot kjolen, og selvfølgelig seg selv, skinne alene! Den glitrende gullkjolen fra Atelier Versace satt som et skudd på Huntington-Whiteley.

- Rosie viser igjen at det enkle ofte er det beste. Kjolen sitter som støpt på henne, veldig sexy!

- At hun har droppet smykker og andre accessoirer fremhever bare elegansen ved looken. Her får hun full pott, sier KK.nos fashion editor Darja Barannik. 

Lot kjolene stå i fokus

NYE STJERNER: Svenske Alicia Vikander (tv) og britiske Lily James er to av de mest fremadstormende unge stjernene i Hollywood i dag.  Foto: Scanpix
NYE STJERNER: Svenske Alicia Vikander (tv) og britiske Lily James er to av de mest fremadstormende unge stjernene i Hollywood i dag. Foto: Scanpix Vis mer

- Også Amy Adams (41) hadde valgt en forfriskende, enkel look, og den røde kjolen var virkelig flott på henne. Det samme med svenske Alicia Vikander (27), som er Skandinavias virkelig store, nye stjerne. Hun var utrolig vakker i en enkel og delikat hvit kjole. 

- Lily James (26) er en ganske ny stjerne på den røde løperen, etter at hun slo gjennom i «Downton Abbey» i fjor. Men det synes virkelig ikke her! Den kortere og mørkere sveisen gjør henne mer «edgy», og da passer denne romantiske kjolen godt.

- At også hun har valgt å droppe store accessoirer og tung sminke viser jo at «simplicity» er en trend i Hollywood om dagen! sier Barannik. 

 

 

LES OGSÅ: Hvilken kjendis har den best rød løper-stilen? 

Se alle de fantastiske kjolene fra Golden Globes 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer