Kongelig

- Gratulerer med dagen til den søteste lillesøsteren!

Stolt mamma delte fotografi av prinsesse Adrienne på 2-årsdagen.

PRINSESSE ADRIENNE: Prinsesse Madeleine med yngstedatteren prinsesse Adrienne etter dåpen i Drottningholms slottskyrka i juni 2018. Nå er hun blitt 2 år! Se det sjarmerende bildet i saken! FOTO: NTB scanpix
PRINSESSE ADRIENNE: Prinsesse Madeleine med yngstedatteren prinsesse Adrienne etter dåpen i Drottningholms slottskyrka i juni 2018. Nå er hun blitt 2 år! Se det sjarmerende bildet i saken! FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden ble det født en liten prinsesse på Danderyd sykehus i Sverige. Den lille jenta fikk navnet Adrienne Josephine Alice Bernadotte da hun ble døpt i Drottningholms slottskyrka tre måneder senere.

Prinsesse Adrienne er yngstedatteren til prinsesse Madeleine (37) og Chris O'Neill (45), og er den tiende i arverekken til den svenske tronen. Til sammen har kong Carl Gustaf (73) og dronning Silvias (76) syv barnebarn.

Mamma prinsesse Madeleine er glad i å dele selvutvalgte bilder av barna på sosiale medier, og deler ved hver fødselsdag bursdagsbilder av prinsesse Leonore (6), prins Nicolas (4) og prinsesse Adrienne - sistnevntes 2-årsdag var intet unntak!

«Gratulerer med dagen til den søteste lillesøsteren og beste jente!» skriver prinsesse Madeleine til bildet hun har lagt ut på Instagram-profilen sin.

Det er ikke lenge siden trebarnsmoren delte en annen søt kjærlighetserklæring til ett av sine tre barn. I forbindelse med eldstedatterens 6-årsdag den 20. februar, ble det også delt et nytt bilde av prinsesse Leonore.

HYLLEST: Prinsesse Madeleine med søt kjærlighetserklæring til datteren. VIDEO: KK Vis mer

Da skrev hun: «Gratulerer med dagen til solstrålen vår! Du får oss til å smile hver eneste dag!!»

Det er tydelig at hun er en stolt trebarnsmor!

- Jeg vil selv bestemme hvilke bilder som blir lagt ut

Prinsesse Madeleine har tidligere åpnet opp om hvorfor hun deler bilder av barna i sosiale medier.

- I dag har alle mobiltelefoner og det skal tas bilder og selfies. Det er hyggelig når folk kommer bort og vil ta et bilde, men nå handler det ikke lenger om bilder til familiealbumet, men nå skal de spres overalt i sosiale medier. Jeg legger selv ut bilder i blant. Men det gjør jeg bevisst fordi jeg selv vil bestemme hvilke bilder som blir lagt ut, forklarte hun i et SVT-intervju med Ted Wigren, ifølge SvenskDam, i fjor.

Som yngst i en kongelig søskenflokk på tre, har hun helt siden fødselen av vært nødt til å forholde seg til pressefotografer. I et intervjuet snakket prinsessen om erfaringene hun gjorde seg som liten jente.

- Jeg husker at jeg var veldig redd for fotografene. Victoria og Carl Philip fikk i oppgave å finne meg når jeg løp og gjemte meg inne på slottet. Det syntes jeg var veldig vanskelig.

Hun har derfor vært veldig bevisst på hvilke bilder som blir lagt ut av barna, og hvordan fotografi-settingen foregår, for å skåne sine tre barn så langt det lar seg gjøre.

STOLT MOR: Dette bildet av prinsesse Madeleine og barna Leonore, Nicolas og Adrienne ble tatt høsten 2019 - og den svenske fotografen Emily Dahl fikk oppdraget om å ta de søte familiefotografiene. FOTO: Kungahuset / Emily Dahl
STOLT MOR: Dette bildet av prinsesse Madeleine og barna Leonore, Nicolas og Adrienne ble tatt høsten 2019 - og den svenske fotografen Emily Dahl fikk oppdraget om å ta de søte familiefotografiene. FOTO: Kungahuset / Emily Dahl Vis mer

På Instagram-profilen ser man flere bilder som er tatt i profesjonelle settinger, og av kun én fotograf, og det er grunn til å tro at hun nettopp har arrangert dette slik at barna slipper å forholde seg til mange pressefotografer på én gang.

I tillegg legger prinsesse Madeleine ut flere bilder hun har tatt selv, og man kan anta at hun har en bevisst tanke bak dette.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer