Funkyfam:

- Gratulerer med dagen verdens aller beste mamma

Derfor sendte Funkygine bursdagskort via Instagram til mamma, Trude Vasstrand.

MOR OG DATTER: Jørgine Massa Vasstrand og mamma Trude Vasstrand er nært knyttet til hverandre. Det ser man også i TV2-serien Funkyfam. FOTO: NTB
MOR OG DATTER: Jørgine Massa Vasstrand og mamma Trude Vasstrand er nært knyttet til hverandre. Det ser man også i TV2-serien Funkyfam. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

At medlemmene av Vasstrand-familien eller «Funkyfam», som de også er kjent som, står hverandre nær, er ingen overdrivelse.

Foruten å vise sin omsorg for hverandre gjennom TV-skjermen, viser de det også stadig på sosiale medier.

Langt fra hverandre

Men det er ikke alltid man får til å møtes på merkedager, uansett hvor glad man er i hverandre. Trude Vasstrand bor i Ålesund, men barn og barnebarn bor på Østlandet.

KK har tidligere spurt Trude om hun ikke kunne tenke seg å flytte østover. Da svarte hun:

- Alle ungene bor i området, så jo, det frister. Men så har jeg jobben min, foreldrene mine, og Oslo-området er dyrt. Og så bor jeg på fjellet, noe jeg elsker.

Derfor: I forbindelse med at moren fylte år 9. mai, sendte Jørgine Massa Vasstrand (Funkygine) det hun kaller et bursdagskort via Instagram.

«Dette er et lite postkort fra Åsmarka til Ålesund. For å gratulere verdens aller beste mamma med dagen og skrive noen greier som vi vanligvis tar over telefon! ❤️❤️❤️For mammaer er jo over gjennomsnittet interessert i hvordan dagen til barna sine har vært, selv på sin egen bursdag, og min er intet unntak…»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer