Liv Tyler

Gravid Liv Tyler (38) stjal oppmerksomheten på Elle Style Awards

Se alle bildene fra moteprisutdelingen.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uken var det duket for en real kjendisfest i London, da ELLE Style Awards arrangerte prisutdeling i Tate Britain som er en del av det velkjente Tate Gallery.

På gjestelisten sto hotte navn som Stella McCartney (44), Rosie Huntington-Whiteley (28) og Bella Hadid (19) - men det var den amerikanske skjønnheten Liv Tyler (38) som stjal all oppmerksomhet.

Den gravide skuespilleren strålte i en lang, koboltblå kjole - som passet perfekt til det mørke håret hennes. Tyler, som venter sitt tredje barn, tok seg god tid til å posere for fotografene, og klarte ikke å la være å stryke over babymagen.

Også forloveden David Gardner, som er en av David Beckhams (40) aller beste venner, var til stede på eventet. Men han lot riktignok kjæresten få lov til å sole seg i glansen fra fotografer og fans som ventet ved rød løper. 

ELLE STYLE AWARDS: Arizona Muse, Rosie Huntington-Whiteley, Liv Tyler og Charlotte Dellal kastet alle glans over mote-eventet i London denne uken.  Foto: NTB Scanpix
ELLE STYLE AWARDS: Arizona Muse, Rosie Huntington-Whiteley, Liv Tyler og Charlotte Dellal kastet alle glans over mote-eventet i London denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den populære jentegruppen ble gjenforent

Også Skandinavia var representert under Elle Style Awards. Den svenske Hollywood-skuespilleren Noomi Rapace (36) kastet glans over festen i en knallgul kåpe.

For oss som er oppvokst på 90-tallet var det en glede å se at jentegruppen All Saints også var samlet på rød løper. De hadde megasuksess med låtene «Never Ever» (1997) og «Pure Sores» (2000) som er soundtracket til kultfilmen «The Beach» med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. 

ELLE STYLE AWARDS: Jentegruppen All Saints består av firerbanden Melanie Blatt (40), Shaznay Lewis (40) og søstrene Natalie (42) og Nicole (41) Appleton. Foto: NTB Scanpix
ELLE STYLE AWARDS: Jentegruppen All Saints består av firerbanden Melanie Blatt (40), Shaznay Lewis (40) og søstrene Natalie (42) og Nicole (41) Appleton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter flere lange pauser bestemte medlemmene Melanie Blatt (40), Shaznay Lewis (40) og søstrene Natalie (42) og Nicole (41) Appleton seg tidligere i år for å blåse liv i jentegruppen igjen, og vi venter i spenning på om de klarer å gjenta suksessen fra 90-tallet.

Se stor bildeserie fra ELLE Style Awards øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer