Bodyshaming:

Gravid værmelder ble bodyshamet etter TV-opptreden

- Det var noen som sa at magen min dekket til temperaturene på værkartet under sendingen.

HETSET: Den amerikanske værmelderen Ashlee Baracy har opplevd å få hets for graviditeten, etter å ha vært på TV-skjermen med babymagen. FOTO: Skjermdump // Facebook
HETSET: Den amerikanske værmelderen Ashlee Baracy har opplevd å få hets for graviditeten, etter å ha vært på TV-skjermen med babymagen. FOTO: Skjermdump // Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at den amerikanske værmelderen Ashlee Baracy (34) i februar annonserte at hun skulle bli mor, har ikke reaksjonene latt vente på seg.

De fleste har vært av det hyggelige slaget - der folk har gratulert henne og ønsket henne lykke til i den nye fasen i livet - men det er også enkelte som har gått så langt at de har bodyshamet 34-åringen etter at hun har opptrådt på TV. Hun er ansatt på den lokale TV-stasjonen WBNS i Ohio.

- Det startet med kommentarer som: «Ja, jeg syntes at ansiktet ditt hadde blitt rundere». Mens andre advarte meg mot å legge på meg for mye, og at jeg måtte passe på hjertet mitt. Det var også noen som sa at magen min dekket til temperaturene på værkartet under sendingen, forklarer Ashlee Baracy til Today.

Til nettstedet forteller hun at hun generelt sett er veldig hardhudet, og ikke lar slike kommentarer gå innpå seg, men at det enkelte dager er vanskelig å takle de negative kommentarene.

- Det er noen dager, spesielt når man er gravid og man er hormonell, at man ikke føler seg så bra. Det har hent at jeg har kommet gråtende hjem, men for det meste har jeg vært sterk, sier den vordende moren til Today.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer