Don't Look Up

Gravidbildene av superstjernen setter fyr på nettet

- Hun har virkelig den gløden!

DON'T LOOK UP: Skuespillerne Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio og Meryl Streep på premieren av Netflix-filmen Don't Look Up i New York i desember. FOTO: NTB
DON'T LOOK UP: Skuespillerne Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio og Meryl Streep på premieren av Netflix-filmen Don't Look Up i New York i desember. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-skuespiller Jennifer Lawrence (31) venter sitt første barn med kunstforhandler-ektemannen Cooke Maroney (34), som hun giftet seg med høsten 2019.

BLIR FORELDRE: Jennifer Lawrence og kunstforhandleren Cooke Maroney venter sitt første barn. FOTO: NTB
BLIR FORELDRE: Jennifer Lawrence og kunstforhandleren Cooke Maroney venter sitt første barn. FOTO: NTB Vis mer

Under premieren av Netflix-komdien Don't Look Up, som har premiere på strømmetjenesten på julaften, strålte Jennifer Lawrence i en paljettkjole fra Dior og smykker fra Tiffany & co.

Under poseringen på rød løper fikk hun god støtte av skuespillerkollegene Leonardo Dicaprio (47) og Meryl Streep (72), som begge spiller i komedien, og ved flere anledninger strøk hun over babymagen.

VAKKER: Jennifer Lawrence fotografert under premieren av 'Don't Look Up' i New York i desember. FOTO: NTB
VAKKER: Jennifer Lawrence fotografert under premieren av 'Don't Look Up' i New York i desember. FOTO: NTB Vis mer

Til det amerikanske magasinet People fortalte hun etter rød løper-seansen at det var spesielt å være til stede på rød løper foran paparazziene som gravid.

- Det var en skikkelig ut-av-kroppen-opplevelse. Det er liksom som at jeg ikke er her. Det gir ingen mening, på en måte, og det er vanskelig å prosessere, forklarte hun.

Jennifer Lawrence bekreftet selv graviditeten i september, ganske nøyaktig to år etter at hun og ektemannen giftet seg, men det er foreløpig ikke kjent når terminen er.

Tar av på nettet

Bildene fra rød løper av en struttende Jennifer Lawrence har ikke gått ubemerket hen på verdensveven - og spesielt ikke ettersom den 31 år gamle skjønnheten stråler side om side med Hollywood-kjekkasen Leonardo Dicaprio.

Kommentarene som går igjen i kommentarfeltene på sosiale medier er at Jennifer Lawrence er selve oppskriften på den gløden som preger gravide kvinner.

FOTO: Skjermdump People // Instagram
FOTO: Skjermdump People // Instagram Vis mer

Det er også mange som hyller 31-åringens antrekk, og som synes det er befriende å se en Hollywood-kjendis i et antrekk som ikke overlater veldig lite til fantasien.

Det er jo ikke til å stikke under stol at trenden på rød løper de siste årene er blitt «jo mindre klær, jo bedre». Kanskje den trenden er på vei til å snu?

Se flere bilder av Jennifer Lawrence og de andre Hollywood-kjendisene under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer