Tuva Fellmann:

Graviditet og kreftdiagnose på en gang

«I vårt lille hus har det i det siste gått opp og ned. Opp, fordi vi venter spent på vårt andre barn. Ned, fordi Tuva har fått påvist brystkreft».

TUVA FELLMANN: Åpner opp om kreftdiagnose og graviditet. FOTO: Skjermdump/Instagram
TUVA FELLMANN: Åpner opp om kreftdiagnose og graviditet. FOTO: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Tuva Fellman (36) deler at hun har fått brystkreft på Instagram. I innlegget som Fellman har delt sammen med ektemannen Ronny Brede Aase (37) skriver de:

«I vårt lille hus har det i det siste gått opp og ned. Opp, fordi vi venter spent på vårt andre barn. Ned, fordi Tuva har fått påvist brystkreft i løpet av svangerskapet og er i behandling. Det er mye på en gang, men vi har heldigvis hverandre, nydelige folk rundt oss og et helt fantastisk helsevesen. Det føles vanskelig, rart og befriende å dele. For livet fremover blir en surrealistisk blanding av hverdag, småbarnsliv og behandling. Og det skal vi, på en eller annen måte, få til».

Høsten 2020 gikk samboere fra å være to, til å bli tre. Da kom nemlig parets datter til verden. Nå deler de at de venter sitt andre barn.

KK har prøvd å komme i kontakt med Tuva Fellmann, uten hell.

- Hun har jo verdens fineste pappa

Da KK snakket med Fellmann i fjor, fortalte hun om da hun fikk påvist forstadier til brystkreft tilbake i 2021. Hun fortalte at da de superpraktiske tankene om jobb og hytte hadde lagt seg, var det Ronny og den lille datteren deres som dukket opp i hodet.

- Jeg visste at det også kom til å gå bra - hun har jo verdens fineste pappa.

- Jeg klarte ikke å skille mellom virkelighet og egne skrekktanker. Det var kaos i hodet. Ordet kreft er så blytungt, det er som å få en stein i hodet.

Tuva Fellmann og Ronny Brede Aase. FOTO: Astrid Waller
Tuva Fellmann og Ronny Brede Aase. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Tuva og Ronny har vært sammen i over 10 år. De ble sammen etter å ha vært kollegaer i P3 noen år.

Det var etter å ha fått beskjeden om at hun hadde forstadier til kreft, Tuva og Ronny satte seg ned for å planlegge bryllup. De giftet seg i august 2022.

VENNER: Pernille Juvodden snakker om bruddet med John Carew på Joners halloweenfest. Video: Christina Holen Korneliussen / Dagbladet TV. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet