Meghan og Harry

Gravidryktene svirret - nå bekrefter Meghan at hun er gravid

Hertuginnen glødet på nytt fotografi side om side med ektemannen.

MEGHAN OG HARRY: Ekteparet dukket spontant opp i en poesiklasse arrangert av Get Lit – Words Ignite! på Zoom. Nå spekulerer fansen i om Meghans glød skyldes graviditet. FOTO: Skjermdump @getlitpoet
MEGHAN OG HARRY: Ekteparet dukket spontant opp i en poesiklasse arrangert av Get Lit – Words Ignite! på Zoom. Nå spekulerer fansen i om Meghans glød skyldes graviditet. FOTO: Skjermdump @getlitpoet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) meldte seg ut av den britiske kongefamilien og flyttet til USA i fjor, har vi sett svært lite til dem.

Men på selveste Valentindagen kom endelig en gladnyhet fra familien på tre! Paret venter nemlig barn nummer to:

- Vi kan bekrefte at Archie skal bli storebror. Hertugen og hertuginnen av Sussex er fra seg av lykke over å skulle bli foreldre til barn nummer to, sier pressetalspersonen til det amerikanske magasinet People.

Det amerikanske magasinet har brukt et sort-hvitt-fotografi, tatt av den nigerianske fotografen Misani Harriman (55). Til bildet av de vordende foreldrene, skriver han en hyllest på sin egen Instagram-konto:

«Meg, jeg var der da dere giftet dere, og var vitne til at kjærlighetshistorien skjøt fart, og min venn, jeg er beæret over å få fange dens fortsettelse. Gratulerer så mye til hertugen og hertuginnen av Sussex over denne gledelige nyheten!», skriver 55-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer