Meghan og Harry

Gravidryktene svirret - nå bekrefter Meghan at hun er gravid

Hertuginnen glødet på nytt fotografi side om side med ektemannen.

MEGHAN OG HARRY: Ekteparet dukket spontant opp i en poesiklasse arrangert av Get Lit – Words Ignite! på Zoom. Nå spekulerer fansen i om Meghans glød skyldes graviditet. FOTO: Skjermdump @getlitpoet
MEGHAN OG HARRY: Ekteparet dukket spontant opp i en poesiklasse arrangert av Get Lit – Words Ignite! på Zoom. Nå spekulerer fansen i om Meghans glød skyldes graviditet. FOTO: Skjermdump @getlitpoet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) meldte seg ut av den britiske kongefamilien og flyttet til USA i fjor, har vi sett svært lite til dem.

Men på selveste Valentindagen kom endelig en gladnyhet fra familien på tre! Paret venter nemlig barn nummer to:

- Vi kan bekrefte at Archie skal bli storebror. Hertugen og hertuginnen av Sussex er fra seg av lykke over å skulle bli foreldre til barn nummer to, sier pressetalspersonen til det amerikanske magasinet People.

Det amerikanske magasinet har brukt et sort-hvitt-fotografi, tatt av den nigerianske fotografen Misani Harriman (55). Til bildet av de vordende foreldrene, skriver han en hyllest på sin egen Instagram-konto:

«Meg, jeg var der da dere giftet dere, og var vitne til at kjærlighetshistorien skjøt fart, og min venn, jeg er beæret over å få fange dens fortsettelse. Gratulerer så mye til hertugen og hertuginnen av Sussex over denne gledelige nyheten!», skriver 55-åringen.

Spekulasjoner rundt Meghans glød

I anledning Black History Month, i begynnelsen av februar, dukket ekteparet opp som en overraskelse under en poesiklasse på Zoom arrangert av Get Lit – Words Ignite!, og det var ingen tvil om at kursdeltakerne ble svært overrasket da de så hvem som hadde sneket seg inn på den digitale plattformen.

Dikt og poesi står Meghans hjerte nært, og da hun var gjesteredaktør for britiske Vogue i 2019, siterte hun dikteren Matt Haigs A Note from the Beach.

Men det var ikke bare glede rundt det at vi endelig ser ekteparet igjen, som satte fart hos fansen da bildene fra Zoom-arrangementet begynte å ta av på sosiale medier - det var nemlig flere royalister og fans som stile spørsmålstegn ved 39-åringens glød.

I kommentarfeltetene på flere Meghan og Harry-fankontoer er det flere som lurer på om Meghans glød skyldes at hun er gravid - og nå viser det seg at de hadde helt rett! Meghan venter nemlig sitt andre barn. I 2019 kom sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor til verden i England.

For bare dager etter poesieventet bekrefter altså den flotte 39-åringen og ektemannen prins Harry at de venter barn nummer to.

FOTO: Skjermdump fra @meghan_and_harry, @harry_meghan_daily og @dukeandduchessofsussexdaily
FOTO: Skjermdump fra @meghan_and_harry, @harry_meghan_daily og @dukeandduchessofsussexdaily Vis mer

Det var nemlig flere fans som poengterte at det på det nye fotografiet som kom i februar, etter den digitale deltakelsen på poesieventet, så ut som pausen fra rampelyset har gjort underverker for ettbarnsmoren Meghan, og at ekteparet ser mer forelsket ut enn noen gang.

På tampen av fjoråret, i slutten av november, åpnet Meghan opp, i et svært personlig essay publisert i avisen The New York Times, om at hun i fjor sommer gikk gjennom en spontanabort.

«Det var en juli-morgen som begynte som en hvilken som helst annen dag: jeg lagde frokost. Matet hundene. Tok vitaminer. Fant den sokken som hadde forsvunnet. Plukket opp sminken som hadde rullet under bordet. Satte opp håret mitt i en hestehale, før jeg plukket opp sønnen min fra barnesengen.

«Etter å ha byttet bleie på ham, kjente jeg en skarp krampe. Jeg falt på gulvet med ham i armene mine, og nynnet frem en sang for å holde oss begge rolige. Den muntre tonen var en sterk kontrast til følelsen jeg fikk om at noe ikke var som det skulle. Jeg visste, mens jeg holdt rundt min førstefødte, at jeg mistet min andre.».

Ekteparet har sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor, som kom til verden 6. mai 2019.

SKILSMISSE: Slik var Meghan Markles ekteskap med filmprodusenten Trevor. VIDEO: KK Vis mer

Returnerer til England?

Den lille familien på tre bor i dag i Montecito i Santa Barbara, og har ikke vært i Storbritannia siden de flyttet til Los Angeles i mars 2020.

Skal vi tro prins Harry skulle han gjerne ha vært på besøk hos sin royale slekt for lengst.

- Jeg kommer definitivt på besøk snart, og hadde det ikke vært for covid hadde jeg vært tilbake for lengst, sa Harry ifølge nettstedet Insider, under et digitalt videomøte med Rugby Football League.

GLØD: Én måned etter at sønnen ble født, viste Meghan seg offentlig for første gang - da under Trooping the Colour-feiringen av dronning Elizabeths 93-årsdag i juni 2019. FOTO: NTB
GLØD: Én måned etter at sønnen ble født, viste Meghan seg offentlig for første gang - da under Trooping the Colour-feiringen av dronning Elizabeths 93-årsdag i juni 2019. FOTO: NTB Vis mer

Til sommeren fyller dronning Elizabeth hele 95 år, og det er planlagt en stor feiring - dersom pandemien er under kontroll.

Storbritannia er i skrivende stund i sin tredje lockdown, men dersom landet åpner igjen og dronningen får grønt lys til å markere dagen - og også fjorårets feiring som ble avlyst på grunn av pandemien - er det stor sannsynlighet for at de royale emigrantene returnerer til England for å feire oldemor Elizabeth - og da med et nytt familiemedlem på vei.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer