Katherine Heigl:

Grey's Anatomy-stjernen Katherine Heigl måtte beklage bisarr oppførsel på brorens gravplass

- Det var ikke passende oppførsel, det var respektløst og jeg har fjernet bildene.

KATHERINE HEIGL: Den amerikanske skuespilleren Katherine Heigl har fått mye tyn for å legge ut hva folk mener er upassende bilder fra graven der hennes 16 år gamle bror ble gravlagt i 1986. FOTO: NTB Scanpix
KATHERINE HEIGL: Den amerikanske skuespilleren Katherine Heigl har fått mye tyn for å legge ut hva folk mener er upassende bilder fra graven der hennes 16 år gamle bror ble gravlagt i 1986. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni besøkte den amerikanske skuespilleren Katherine Heigl (39), kjent fra rollen som Izzie Stevens i den populære TV-serien Grey's Anatomy, gravplassen Forest Lawn Cemetery i Buffalo, New York. Besøket var for å hedre storebroren Jason Debus Heigl, som gikk bort i 1986 etter en tragisk bilulykke. Han ble bare 16 år gammel.

Under besøket på gravplassen benyttet også Katherine Heigl og ektemannen Josh Kelley (38) anledningen til å posere på bilder - som flere mener var svært upassende. Bildene la Heigl selv ut på sin åpne Instagram-profil, og på bildene kunne man se hun og ektemannen posere med gravstøtter, ta selfies med gravstatuer og på et av bildene lener ektemannen Josh Kelley seg på en gravstøtte med navnet Kelley på.

Etter at Katherine Heigl ble gjort oppmerksom på kritikken som haglet i kommentarfeltet, har hun valgt å fjerne bildene, og har også lagt ut to videoer på Instagram-profilen sin hvor hun beklager oppførselen sin.

- Jeg la merke til på Instagram-profilen min at et innlegg jeg postet tidligere fikk en del reaksjoner, og jeg innser at dere har rett. Det var ikke passende oppførsel, det var respektløst og jeg har fjernet bildene. Det er vanskelig og tøft å gå å besøke graven til de man har kjær, så jeg bestemte meg for å fylle øyeblikket med humor, men tenkte ikke over hvor upassende jeg var, sier hun i videosnutten.

🙏❤️

Et innlegg delt av Katherine Heigl (@katherineheigl)

LES OGSÅ: Norske Cecilie Mosli har regissert en episode av «Grey's Anatomy»

🙏❤️

Et innlegg delt av Katherine Heigl (@katherineheigl)

- Jeg takker også for at dere har forståelse for at man noen ganger ikke tenker godt nok gjennom ting

Det er flere som har tatt skuespilleren i forsvar, og som mener at man skal få lov til å sørge på den måten man selv mener er riktig. Dét har Katherine Heigl satt pris på.

- Jeg beklager på det dypeste, og takker også for at dere har forståelse for at man noen ganger ikke tenker godt nok gjennom ting. Jeg er takknemlig for innspillene deres, og for at dere gir meg tilbakemelding når jeg kanskje går litt for langt. Og takk for at dere tilgir meg. Neste gang skal jeg ta mer hensyn til andres følelser, og ikke bare mine egne, avslutter hun.

Katherine Heigl har fjernet bildene fra sin åpne Instagram-profil, men det er flere medier som har lagt dem ut. Blant andre Daily Mail.

Ifølge Daily Mail døde broren Jason Debus Heigl, som kom til verden i 1970 - åtte år før Katherine Heigl ble født - da han ble slengt ut av lasteplanet på en pickup under en kollisjon, da han var på vei for å spise lunsj med skolekameratene sine.

FAMILIEN: Katherine Heigl og ektemannen med de to eldste barna Naleigh og Adalaide i Los Feliz i California i 2016. På dette tidspunktet var hun gravid med parets tredje barn. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIEN: Katherine Heigl og ektemannen med de to eldste barna Naleigh og Adalaide i Los Feliz i California i 2016. På dette tidspunktet var hun gravid med parets tredje barn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Katherine Heigl og Josh Kelley har tre barn sammen: adoptivdøtrene Naleigh (9) og Adalaide (6), og den biologiske sønnen Joshua (17 mnd.). De var ikke med på bildene som ble tatt på gravplassen i Buffalo, New York.

LES OGSÅ: Derfor har ikke Grey's Anatomy-stjernen Kate Walsh (50) fått barn: - Jeg kom tidlig i overgangsalderen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer