Hjem til jul

- Gruet meg veldig til sexscenen

Men heldigvis ble en noe klein affære den morsomste dagen på settet.

HETE SCENER: For Johanne og Jonas, spilt av Ida Elise Broch og Felix Sandman, blir det en veldig vellykket date, etterfulgt av noen temmelig hete scener. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert

TV-serien Hjem til jul, som hadde premiere 5. desember 2019, er den første, norske originalserien på Netflix. PSST: Se Hjem til jul-trailer her!

Det betyr at den kommer til å nå et globalt publikum, og det har vært knyttet store forventninger til serien som tar for seg førjulstiden til den fiktive karakteren Johanne. Hun er 30 år, og mektig lei av presset fra familien om å finne seg en partner - og har løyet på seg en kjæreste.

Derfor må hun bruke førjulstiden på å pløye markedet, slik at hun kan ha med seg en kjæreste hjem på julaften.

Det er skuespiller Ida Elise Broch (32), kjent fra teateroppsetningen Snøfall og TV-serier som Det tredje øyet og Lilyhammer, som spiller rollen som Johanne. En av de Johanne dater i førjulstiden er den yngre svensken Jonas. Han spilles av Felix Sandman (21), kjent fra den svenske Netflix-produksjonen Quicksand.

GOD TONE: Johanne (spilt av Ida Elise Broch) faller for den noe yngre svensken Jonas (spilt av Felix Sandman). Blir det dem? FOTO: Netflix
GOD TONE: Johanne (spilt av Ida Elise Broch) faller for den noe yngre svensken Jonas (spilt av Felix Sandman). Blir det dem? FOTO: Netflix Vis mer

Til KK forteller de at det de fort fryktet at kunne bli en relativt klein affære, heldigvis ble den morsomste dagen på jobb. I serien spiller de nemlig mot hverandre i en rimelig intim sexscene.

- Det var en dag jeg gruet meg veldig til, men det endte opp med å bli en utrolig morsom dag på settet. Det var selvfølgelig en scene som alle andre scener, og ble løst på en veldig fin måte, sier Ida Elise til KK.

- Hva var det du gruet deg til?

- Vi hadde ikke snakket så mye om scenen på forhånd, og så skulle jeg jo komme fem ganger, liksom. Jeg satt hjemme og øvde meg på forskjellige orgasmer, og det var jo litt kleint. Er du klar over hvordan det hørtes ut - eller så ut? spør hun retorisk og ler.

- Det kom veldig naturlig

Men når hun nå ser tilbake på det var ble det altså en av de morsomste dagene på jobb - det synes også 21-åringen Felix.

- Det var veldig gøy, og vi lo på settet under scenene. Det kom veldig naturlig, for det var jo veldig... rart, sier Felix med et lurt smil til KK.

Komiker og programleder Stian Blipp (29) har også en rolle i Hjem til jul, og portretterer Johannes godt etablerte ekskjæreste Christian.

EKSEN: I Netflix-serien spiller Stian Blipp karakteren Christian, som er Johannes ekskjæreste. Han har nå fått samboer og barn. FOTO: Netflix
EKSEN: I Netflix-serien spiller Stian Blipp karakteren Christian, som er Johannes ekskjæreste. Han har nå fått samboer og barn. FOTO: Netflix Vis mer

Stian Blipp har selv sett de aktuelle sexscenene og har mye å si om dem - hans refleksjoner kan du se i videointervjuet øverst i saken!

Hjem til jul går på Netflix og består av totalt seks episoder.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer