– Gudene hevnet seg på meg

Michelle Obama åpnet opp om livet i isolasjon da hun ble oppringt av venninnen og talkshow-verten Ellen DeGeneres nylig.

ISOLERT: Da Michelle Obama nylig ble oppringt av venninnen Ellen Degeneres, lettet hun på sløret om hvordan familien har det i isolasjonen. Her fra en reise til Vietnam i 2019, der Michelle besøkte en skole i Long An provinsen for å promotere skolegnag for jenter. FOTO: NTB Scanpix
ISOLERT: Da Michelle Obama nylig ble oppringt av venninnen Ellen Degeneres, lettet hun på sløret om hvordan familien har det i isolasjonen. Her fra en reise til Vietnam i 2019, der Michelle besøkte en skole i Long An provinsen for å promotere skolegnag for jenter. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den tidligere førstedamen Michelle Obama fikk en telefon av talkshowstjerna og venninnen Ellen DeGeneres her om dagen, fra det som må sies å være et eksotisk hjemmekontor i Ellens hjem i Santa Barbara i California, snakket de to om hvordan de får dagene til å gå mens de holder seg isolerte.

I likhet med mange andre i store deler av verden holder det tidligere presidentparet seg isolert hjemme, sammen med sine barn Sasha og Malia. Det samme gjør Ellen DeGeneres og kona Portia de Rossi.

STJERNEPAR: Portia de Rossi og Ellen DeGeneres har vært et par i en årrekke. Her under Golden Globe Awards i 2020. FOTO: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Portia de Rossi og Ellen DeGeneres har vært et par i en årrekke. Her under Golden Globe Awards i 2020. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Sjenerøs

Ellen DeGeneres er kjent for sine tv-show der publikum overøses med sponsorgaver, og i kombinasjon med hennes varme intervjustil, har det vanket mange ordspill over navnet hennes, som med litt god vilje kan leses som «den sjenerøse» på norsk.

Men i disse dager har flere amerikanske talkshow-verter måttet tenke i nye baner, og mange kjører såkalt home-edition av sine show, der de underholder publikum via sosiale medier.

Netflix og rutiner

«The Ellen Show» intet unntak. I en serie hun har lagt ut blant annet på Twitter ringer Ellen noen av sine over middels kjente venner, og sist altså Michelle Obama.

Mens kona Portia filmer og hunden bjeffer i bakgrunnen, har Ellen og Michelle en uformell prat om livet i isolasjon.

– Vi prøver å strukturere dagen. Alle er hjemme. Jentene er tilbake fra studiene, og sitter på hvert sitt rom med hjemmeskole, og Barack, jeg vet ikke hvor han er. Jeg tror han akkurat har snakket i telefonen, sier Michelle og legger til:

– Vi prøver å holde rutinene, men ser også litt på Netflix og bare chiller.

– Jeg vet ikke hvor Barack er. Vis mer

Huset fullt

Ellen på sin side forteller at de har Portias familie boende hos seg og at de venter på at hennes familie også skal komme.

I kjent humoristisk stil går Ellen over til å «kondolere» Michelle for at hun atter har døtrene boende hjemme, tatt i betraktning at det ikke var lenge siden den tidligere førstedamen kom med et hjertesukk over hvor deilig det var at barna var flyttet hjemmefra.

En lattermild Michelle svarer:

– Ja, jeg vet. Jeg skulle aldri skrytt av det. Gudene hevner seg på meg. De er tilbake nå.

Ekte samtaler

De to går videre til å dele erfaringer fra den spesielle tiden. Michelle forteller at det har fått henne og familien til å tenke over livet:

– Denne tiden er ikke lik noen annen i historien. Spesielt for barna som er vant med å være stimulert til enhver tid.

Hun uttrykker sin bekymring over økonomien, og viktigheten av å støtte dem som er blitt rammet og hjelpe dem på fote. Men hun håper at det kan komme noe godt ut av det:

– Det positive for oss er at det har tvunget oss til å fortsette å sette oss ned og ha ekte samtaler. Til å finne ut hvordan vi skal holde oss engasjerte, uten TV og PC. Det er en god øvelse og det minner oss på at vi ikke trenger alt vi har.

Hun legger til.

– Om vi har hverandre og helsa, da kan vi klare oss med mye mindre. Det er en viktig lærdom jeg vil gi barna. Vær takknemlig for det du har og vær villig til å dele når det kreves. Akkurat nå er vi bare glade for å være sammen. Hvem bryr seg om alt det andre?

Se dette innlegget på Instagram

Family is my all ❤️

Et innlegg delt av Sasha Obama (@officialsashaobama)

Planke-utfordring

De to damene avslutte med en passiar om at de begge har benyttet isolasjonen til å trene, og Ellen er så fornøyd med egen innsats at hun vil utfordre Michelle i «planken».

– Jeg skal la deg få tenke litt gjennom akkurat det, sier Michelle, som er kjent for å holde seg i form.

– Du virker alltid litt for full av selvtillit i din iver etter å slå meg i fysiske tester.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer