Al Pacino:

«Gudfaren»-stjernen er blitt pappa igjen - som 83-åring

Barnets mor er hans 53 år yngre kjæreste, Noor Alfallah.

AL PACINO: Det er ingen tvil om at 83-åringen fortsatt holder stand, nylig ble han pappa til sitt fjerde barn. FOTO: NTB
AL PACINO: Det er ingen tvil om at 83-åringen fortsatt holder stand, nylig ble han pappa til sitt fjerde barn. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at det er litt aldersforskjell i et forhold. Men i Hollywoods plaskedam av potensielle partnere, er det nok både større aksept for og mer vanlig at en mann finner seg en kvinne som er over halvparten så ung. Den tidligere actionskuespilleren, Dolph Lundgrens kjæreste, norske Emma er 39 år yngre enn han selv, men det går også andre veien.

Kjæresten til popikonet Cher (76) er 40 år yngre enn henne og KK har også skrevet om den franske presidenten Emmanuel Macron og hans kone som er 24 år eldre enn ham.

Far for fjerde gang

Al Pacino, som er som en patriark og regne blant de gamle, ærverdige skuespillerne, har også sett seg ut en yngre partner. Han er dessuten også nylig blitt småbarnsfar igjen. Skuespilleren har rukket å bli 83 år og har sammen med sin kjæreste, Noor Alfallah (29) fått en liten sønn, som skal hete Roman Pacino, ifølge magasinet People.

En kilde bekreftet til People sent i mai at paret ventet sitt første barn sammen. Fra før av har Pacino tre barn: Tvillingene Anton og Olivia (22) med ekskjæresten Beverly D'Angelo og datteren Julie Marie (33) med ekskjæresten Jan Tarrant.

Ryktene om at Pacino hadde en ny kvinne i livet sitt, begynte å florere i april 2022, da bilder av han og Alfallah ute på middag sammen så dagens lys. Men kilder kunne imidlertid fortelle Page Six at de to hadde truffet hverandre i det stille siden pandemien.

NOOR ALFALLAH: Hun er kjæresten til Al Pacino, jobber som filmprodusent og er mor til hans fjerde barn. Her bilde fra 2019. FOTO: NTB
NOOR ALFALLAH: Hun er kjæresten til Al Pacino, jobber som filmprodusent og er mor til hans fjerde barn. Her bilde fra 2019. FOTO: NTB Vis mer

«Alder betyr ikke noe»

Alfallah, som jobber som produsent og har en mastergrad i film- og TV-produksjon, skapte overskrifter da hun i 2017 datet The Rolling Stones-vokalist, Mick Jagger. Han var da 74 og hun 22.

- Alder betyr ikke noe for meg. Hjertet vet ikke hva det ser, bare hva det føler. Det var mitt første seriøse forhold, men det var en lykkelig tid for meg, sa hun til Hello! Magazine i 2018 etter at bruddet mellom hun og rockestjernen var et faktum.

I januar 2019 var hun igjen koblet med en moden mann. Ryktene svirret om at hun og western-kongen, Clint Eastwood, som på det tidspunktet var 93 år, hadde funnet tonen. Dette etter at de ble fotografert sammen i Los Angeles. Men disse ryktene avkreftet hun fort.

- Det er ikke noe forhold mellom oss. Vi er familievenner og min familie var også der, og det er alt. Stol på meg, det er ikke noe forhold, sa hun til The Daily mail.

Men så skal Noor og selveste «Gudfaren» ha mesket seg i kjærlighetsboblen mens pandemien herjet utenfor. Og har nå blitt foreldre til en liten gutt.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer