Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow delte bilde av datteren: - Kunne vært tvillinger!

Superstjernen med søtt «stikk» til sin datter.

GWYNETH PALTROW: Skuespiller Gwyneth Paltrow delte et foto av seg selv og tenåringsdatteren Apple på sosiale medier - og flere påpeker likheten mellom mor og datter. FOTO: NTB scanpix
GWYNETH PALTROW: Skuespiller Gwyneth Paltrow delte et foto av seg selv og tenåringsdatteren Apple på sosiale medier - og flere påpeker likheten mellom mor og datter. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juli delte den amerikanske skuespilleren Gwyneth Paltrow et bilde av seg selv og tenåringsdatteren Apple (16) via Instagram.

På bildet ligger mor og datter henslengt på en solseng, og det er tydelig at de trives i hverandres selskap. Det er mamma Gwyneth som tar «selfien».

Se dette innlegget på Instagram

Summer with my 🍎

Et innlegg delt av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Til fotografiet har den 47 år gamle Hollywood-stjernen, som også er velvære-gründer og står bak The Goop, skrevet «Summer with my 🍎» - som er et søtt «stikk» til datteren Apple.

Får tvilling-stempel

I kommentarfeltet er det flere som påpeker at mor og datter ser ut som to dråper vann, og det er mange som kaller dem tvillinger. Og ja, det er ingen tvil om at 16-åringen har arvet sin mors vakre ytre.

TIDLIG KRØKES: Gwyneth Paltrow og datteren Apple på Live8 Concert i Hyde Park i London i 2005. FOTO: NTB scanpix
TIDLIG KRØKES: Gwyneth Paltrow og datteren Apple på Live8 Concert i Hyde Park i London i 2005. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Én av følgerne til Gwyneth kommenterer humorisktisk: «Dere kunne vært tvillinger! Eplet faller ikke langt fra stammen ...».

Prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett (45) er god venn med Gwyneth Paltrow og familien, ettersom han har fungert som hennes sjaman, og han har også introdusert kjæresten og den norske kronprinsfamilien til Hollwyood-stjernen.

Også Durek Verrett har lagt igjen en beskjed i kommentarfeltet til bildet av mor og datter: «My lovely family miss you two ❤️».

Hyllet datteren

I anledning Apples 16-årsdag i mai, skrev Gwyneth Paltrow en lang kjærlighetserklæring til datteren.

«Jeg kan ikke tro at jeg faktisk skriver disse ordene ... Men, happy sweet sixteen, kjære jenta mi. Du er lyset i mitt hjerte, og ren glede. Du er ekstremt intelligent, og du har den beste, tørreste og brilliante formen for humor. Jeg elsker å være mammaen din. Jeg elsker våre kveldssamtalene våre, hvor jeg virkelig får høre hva du har på hjertet ditt. Du jobber hardt for å oppnå det du vil (...) Takk for at du valgte meg. Elsker deg til månen og tilbake igjen! (...)».

I tillegg til datteren Apple har også Gwyneth Paltrow sønnen Moses Martin (14). Barna fikk hun i ekteskapet med den britiske Coldplay-artisten Chris Martin (43). De var gift i perioden 2003 til 2016.

I dag er Gwyneth Paltrow gift med den amerikanske manusforfatteren Brad Falchuk (49). De giftet seg på luksuriøse The Hamptons utenfor New York høsten 2018.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer