Gwyneth Paltrow med søt beskjed til eksmannens kjæreste

Vi smelter helt av det fine vennskapet!

VENNSKAP: Til tross for at ekteskapet mellom Chris Martin og Gwyneth Paltrow røk i 2015, har de beholdt det gode vennskapet. FOTO: NTB Scanpix og Skjermdump // Derek Blasberg Instagram
VENNSKAP: Til tross for at ekteskapet mellom Chris Martin og Gwyneth Paltrow røk i 2015, har de beholdt det gode vennskapet. FOTO: NTB Scanpix og Skjermdump // Derek Blasberg Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter 12 års ekteskap gjorde skuespiller Gwyneth Paltrow (47) og Coldplay-artist Chris Martin (42) det slutt i 2015. Skilsmissen var et faktum ett år senere.

Men til tross for det har superstjernene valgt å beholde den gode relasjonen, og har også inkludert sine nye partnere i vennskapet.

Dette fikk vi tydelig se da skuespiller Dakota Johnson, Chris Martins nye kjæreste, fylte 30 år i begynnelsen av oktober. Da la nemlig Gwyneth Paltrow, som selv giftet seg med Glee-skaper Brad Falchuk i 2018, en søt gratulasjon til sin gode venninne og eksmannens kjæreste på Instagram.

«Gratulerer med 30-årsdagen til denne fantastiske jenta!», skrev hun til et bilde av Dakota.

View this post on Instagram

Happy 30th birthday to this absolute gem 💙

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth Paltrow var også til stede da Chris Martin arrangerte 30-årslag for kjæresten Dakota i Malibu lørdag 5. oktober. Superstjerner som Melanie Griffith (62), Miley Cyrus (26), Kate Hudson (40), Robert Downey Jr. (54) og Sean Penn (59) var også blant gjestene på bursdagsfesten. Førstnevnte er Dakotas mor.

Ifølge Daily Mail fikk gjestene servert kake som var formet som Dakotas hund Zeppelin og senere på kvelden fikk gjestene svingt seg til silent disco.

Eksmannen ble med på bryllupsreisen

Også Chris Martins og Gwyneth Paltrows 13 år gamle sønn Moses Martin var med på festlighetene. De har også datteren Apple Martin (15) sammen. Chris Martin var for øvrig med på bryllupsreisen til ekskona Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk, som ble feiret på Maldivene julen 2018.

- Det var en veldig moderne bryllupsreise. Vi ønsker bare å minimere smerten for barna våre. De ønsker å se foreldrene sine sammen rundt middagsbordet, så vi forsøker å holde det sånn, sa hun i et intervju med på talkshowet Live With Kelly and Ryan, ifølge ETOnline.

- Elsker å se at Chris er lykkelig

En kilde nær Gwyneth Paltrow uttalte til People i mai at hun bevisst har ønsket å inkludere Dakota i familien.

- Det er veldig viktig for henne å være på god fot med Chris' kjærester. Hun føler seg ikke truet av Dakota i det hele tatt, og elsker å se at Chris er lykkelig. Hun er veldig forelsket i ektemannen og elsker å tilbringe tid med alle hun ser på som familie. Og dette inkluderer også Dakota, sa kilden til People.

Dakota Johnson og Chris Martin ble et par høsten 2017.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer