Titanic

Hadde én replikk i Titanic – får fremdeles betalt

Det er ikke små summer han har tjent på den korte seansen!

TITANIC: Reece Thompson spilte den lille gutten i Titanic (1997) og kan i dag avsløre at han fremdeles tjener penger på replikken sin. FOTO: 20th Century Fox
TITANIC: Reece Thompson spilte den lille gutten i Titanic (1997) og kan i dag avsløre at han fremdeles tjener penger på replikken sin. FOTO: 20th Century Fox Vis mer
Publisert

Da Titanic seilte ut fra havna i Southampton i 1912, var det ingen som forutså at skipet skulle krasje i et isfjell og synke til havets bunn. At den tragiske hendelsen skulle bli filmatisert i 1997 og vinne Oscar for «beste film», samt ti andre Oscar-priser, var det heller ingen som forutså.

Kate Winslet og Leonardo DiCaprio spilte hovedrollene som faller pladask for hverandre. En gripende kjærlighetshistorie i en grusom tragedie. Og i en storfilm som Titanic er det et stort antall biroller – du husker kanskje den lille gutten som ikke lykkes med å komme ombord i livbåtene?

Reece Thompson portretterer «Irish little boy» i den spektakulære filmen. Sammen med moren og søsteren venter de på at tredje klasse på skipet skal få tilgang til dekk og stige opp i livbåtene. Da sier han: «What are we doing, Mommy?».

De fem ordene utgjør hans eneste replikk i filmen.

Den lille, fiktive familien når aldri så langt som til livbåtene, og synker på tragisk vis sammen med skipet mens de ligger inne på lugaren – noe mange fra underklassene på skipet opplevde under den virkelige hendelsen i 1912.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer