HALLE BERRY: Den 49 år gamle skuespillerinnen ser flottere ut enn noen sinne i nytt Instagram-innlegg. Foto: Rex Features
HALLE BERRY: Den 49 år gamle skuespillerinnen ser flottere ut enn noen sinne i nytt Instagram-innlegg. Foto: Rex Features Vis mer

Halle Berry

Halle Berry (49) ser bare yngre og yngre ut

Se det utrolige Instagram-bildet skuespillerinnen delte med sine følgere!

Publisert

Halle Berry (49) er blant annet mest kjent for rollen som «Bond-babe» i James Bond-filmen «Die Another Day». Og scenen der hun kommer opp av vannet i den ikoniske, oransje bikinien med kniv festet rundt midjen (se scenen lenger ned i saken) har blitt en av filmverdenens mest kjente. Det er ikke rart Berry kapret den ettertraktede rollen da; og hun kunne like gjerne kapret den igjen i dag i en alder av 49! Og det LETT. 

På den ferske Instagram-kontoen sin, som hun åpnet først i mars i år, delte 49-åringen et lekent bilde av seg selv i vannkanten (som ser ut til å være hennes beste spot) ikledd en sort netting bikini som viser frem de ungdommelige formene hennes. Bildet er rene beviset på at «Bond-baben» ikke har latt alder eller fødselen to barn ta fra henne tittelen som en av verdens mest sexy kvinner. Altså, hun ser jo bare flottere og flottere ut, og stjeler nok en gang oppmerksomheten fra de yngre generasjonene! Se bare hvor lite hun har forandret seg nederst i saken.

Bikinibildet ble lagt ut i forbindelese med at Berry, kun etter fire måneder, har klart å skaffe seg over 500.000 følgere på bildedelingstjenesten Instagram (se bildet under annonsen). Hun takket følgerne sine med bildetittelen:

- Når du ser på siden din og du innser at det er en halv million mennesker her for å henge med deg... jeg er glad for å utvikle med dere alle sammen. Tusen takk!!

LES OGSÅ: 54-åringen stjeler som stjeler all oppmerksomheten

Vi mistenker at den raske Instgram-suksessen skyldes en rekke lignende bilder av tobarnsmoren som beviser at det er fullt mulig å se smashing ut i en alder av 49. 

Til tross for sine mange følgere er Berry per dags dato singel etter å ha skilt seg fra sin tredje ektemann, den franske skuespilleren Olivier Martinez (50), som hun deler sin to år gamle sønn Maceo med. Skuespillerinnen har også en åtte år gammel datter - Nahla, med den canadiske modellen Gabriel Aubry. 

Ifølge Daily Mail sier imidlertid ryktene at Berry har en ny romanse på gang - denne gangen med fotografen Cliff Watts, som hun ble sett med i slutten av juni. 

For øyeblikket er Berry i gang med innspillingen av filmen «Kingsman: The Golden Circle» i London, som kommer på kinolerretene sommeren 2017. Inntil den tid vil det i desember være mulig å se henne i filmen «Kidnap», hvor hun spiller moren til en kidnappet sønn.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer