Mtv Movie Awards 2016

Halle Berry (49) stjal showet i supersexy kjole!

Se alle bildene fra MTVs storslåtte Movie Awards 2016.

HALLE BERRY: 49-åringen strålte på scenen i en råsexy kjole under MTVs Movie Awards 2016.  Foto: Afp
HALLE BERRY: 49-åringen strålte på scenen i en råsexy kjole under MTVs Movie Awards 2016. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag gikk MTVs storslåtte Movie Awards av stabelen for 25 året på rad. Denne gangen ble den stjernespekkede festen hold på Warner Brothers Studios i California, og i likhet med de tidligere årene, var det også denne gangen høy glamfaktor blant kjendiskvinnene som skred ned den røde løperen. 

Blant gjestene var modell og realitystjerne Kendall Jenner (20), supermodell Gigi Hadid (20) skuespiller Charlize Theron (40), «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke (29), «The Martian»-stjernen Jessica Chastain (39), Rebel Wilson (36) fra «Pitch Perfect»-filmene - og ikke minst den supervakre skuespilleren Halle Berry (49). 

Sistnevnte stjal definitivt showet da hun entret scenen sammen med Queen Latifah (46) for å dele ut prisen «MTV Generation Award» til Will Smith (47).

Den tidligere «Die Another Day»-skuespilleren var nemlig iført en supersexy sort kjole som lot lite være igjen til fantasien. Med gjennomsiktige blonder i livet kunne vi tydelig se at 49-åringen holder seg kjempegodt i form!

SEXY I SORT: Halle Berry så råsexy ut da hun entret scenen under MTVs Movie Awards 2016.  Foto: Ap
SEXY I SORT: Halle Berry så råsexy ut da hun entret scenen under MTVs Movie Awards 2016. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Ser jeg noe jeg ikke burde sett, eller?

Svart blonder var HOT på den røde løperen 

Men Halle Berry var ikke den eneste som møtte opp i sexy blonder på den røde løperen. Charlize Theron (40), som vant prisen «Best Female Performance» for filmen «Mad Max: Fury Road», og «The Martian»-stjernen Jessica Chastain (39) hadde begge på seg rålekre kjoler med blodedetaljer.

Se flere bilder fra MTV Movie Awards 2016 i bildeserien nedenfor: 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer