Katarina Flatland

Hallvard Flatland om nytt barnebarn: - Livets dessert!

TV-profilen gleder seg over at begge døtrene er gravide.

KATARINA FLATLAND: Idol-programlederen Katarina Flatland avslørte i slutten av mars at hun venter sitt første barn. Pappa Hallvard Flatland sier til KK at han gleder seg over nok et barnebarn. FOTO: Fredrik Solstad for VG via NTB scanpix
KATARINA FLATLAND: Idol-programlederen Katarina Flatland avslørte i slutten av mars at hun venter sitt første barn. Pappa Hallvard Flatland sier til KK at han gleder seg over nok et barnebarn. FOTO: Fredrik Solstad for VG via NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller siste dagen i mars 2020, kunne ekteparet Katarina Flatland (30) og Harald Meling Dobloug (30) avsløre at de venter sitt første barn.

- Du gløder litt ekstra, sier Harald til kona i introen til deres felles podkast Åpen journal.

- Ja, men jeg vet ikke hvorfor, teaser Katarina.

- Det vet jeg! sier den vordende pappaen tilbake.

Og grunnen til at Idol-programleder Katarina gløder litt ekstra om dagen, er jo nettopp fordi hun er gravid.

- I dag har vi med oss en liten gjest fra start. Denne uken er gjesten på størrelse med en sitron! Du og jeg skal bli foreldre. Hurra! Det er veldig deilig å endelig kunne si det. Jeg kjenner at jeg skjelver, for vi har holdt på hemmeligheten i over tre måneder, sier en lykkelig Katarina i podkasten.

- Jeg gleder meg skikkelig til å bli pappa! sier Harald til kona.

Katarina bekrefter den gledelige nyheten overfor KK:

- Det er kjempestas, og vi gleder oss begge enormt til den lille kommer! Svangerskapet har gått veldig fint. Har vært kvalm og trøtt som mange andre, men det har gitt seg nå. Og så er det jo ekstra koselig å vente en liten baby, og kunne glede oss over det, i disse tider med mye alvor.

Ekteparet la ut dette koselige bildet på Instagram, kort tid etter at nyheten ble kjent:

- Et eventyr å være så tett på oppveksten

Ekteparet forlovet seg våren 2016 i New York, og bryllupet sto i i Fyn i Danmark sommeren to år senere.

Katarina Flatland har fulgt i sin fars fotspor, TV-profil Hallvard Flatland (63), og han er overlykkelig over å få nok et barnebarn i familien - og avlører overfor KK at det faktisk er to barnebarn som er på vei. Også datteren Bettina Flatland (33) venter barn.

GRAVID: TV-profilen Katarina Flatland venter sitt første barn. FOTO: Astrid Waller // KK
GRAVID: TV-profilen Katarina Flatland venter sitt første barn. FOTO: Astrid Waller // KK Vis mer

- Det sies at barnebarn er livets dessert, og den påstanden skriver jeg gjerne under på. Vi fikk Alexandra, det første barnebarnet, for snart tre år siden, og det er et eventyr å være tett på oppveksten hennes. I år får vi faktisk to nye barnebarn, og det gleder vi oss veldig til!

- Hva er ditt beste råd til Katarina og Harald, som førstegangsforeldre?

- Både Katarina og Harald er begge typiske B-mennesker, så mitt råd er: nyt en god natts søvn. Det blir snart lenge til neste gang! sier bestefar Hallvard med et smil.

Terminen er satt til høsten 2020.

STYRKEØVELSER: Se Katarina Flatlands styrkeøvelser som gjør deg sprek og forebygger løpeskader. Fra 2013. VIDEO: Jørgen Kvalsvik Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer