«Hver gang vi møtes»:

- Han ble en trygg figur for meg der oppe

Under innspillingen av «Hver gang vi møtes» var det spesielt én kollega Emma Steinbakken fikk et ekstra sterkt bånd til.

«HVER GANG VI MØTES»: Emma Steinbakken er aktuell i årets sesong av «Hver gang vi møtes» og har allerede imponert stort med sin tolkning av en av Bjørn Eidvågs mest kjente låter. Det gjør at hun tenker at fallhøyden kan bli stor. FOTO: NTB.
«HVER GANG VI MØTES»: Emma Steinbakken er aktuell i årets sesong av «Hver gang vi møtes» og har allerede imponert stort med sin tolkning av en av Bjørn Eidvågs mest kjente låter. Det gjør at hun tenker at fallhøyden kan bli stor. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Det er mye på trappene om dagen for Emma Steinbakken (19), den unge artisten med de lyse krøllene og den såre, men klare stemmen. Først og fremst skal hun gjennom mye oppmerksomhet rundt programmet «Hver gang vi møtes», som ble spilt inn forrige sommer på Kjerringøy utenfor Bodø.

Snart slipper hun dessuten debutalbumet sitt, hvor alle låtene handler om noe som hun selv beskriver som sykt viktig for henne: nemlig kjærlighet.

En trygg figur

Og kjærlighet var også det det handlet om da hun grep mikrofonen under «Hver gang vi møtes» og sang en av Bjørn Eidsvågs mest kjente låter: «Floden» fra 2006. Låten ble sluppet før jul og har siden klatret til topps på musikkstrømmetjenesten Spotify sin norskliste.

- Det virket som du og Bjørn fikk et godt forhold med en gang?

- Det er spesielt, for alt det han sier om meg er stas og stort fordi han er så god på det han driver med. Så er det noe annet når man blir kjent med mennesket, for han er så fin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer