Kim Kardashian

- Han dro meg mot sengen og da tenkte jeg at de kom til å voldta meg

Realitystjernen åpner opp om da hun ble kneblet, bundet og dumpet i badekaret under det brutale ranet i Paris i fjor.

KIM KARDASHIAN: I den ferske episoden av «Keeping Up With The Kardashians» forteller Kim om det brutale Paris-ranet i fjor.  Foto: Skjermdump: YouTube
KIM KARDASHIAN: I den ferske episoden av «Keeping Up With The Kardashians» forteller Kim om det brutale Paris-ranet i fjor. Foto: Skjermdump: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian West (36) har ikke snakket om det brutale ranet som skjedde i Paris i fjor under Paris Fashion Week. Realitystjernen ble overfalt og ranet av fem bevæpnede menn og ifølge flere medier skal ranerne ha fått med seg smykker og verdisaker til en verdi av omkring 90 millioner kroner. Etter ranet ble det stille fra henne. 

Men nå forteller hun for første gang hva som skjedde da ranere tok seg inn i luksusleiligheten i Paris i oktober i fjor.

Forrige uke var det premiere på sesong 13 av den populære serien «Keeping Up With The Kardashians», og i søndagens episode avslørte hun hva som egentlig skjedde da to maskerte menn utkledd som politi truet henne med pistol.

- Jeg lå i senga og tenkte at jeg burde stå opp og vaske ansiktet mitt selv om jeg var veldig trøtt. Ti minutter senere, mens jeg lå og døste, hørte jeg plutselig noen som løp opp trappen. 

Videre forklarer hun at hun trodde det var Kourtney og venninnen Stephanie som kom hjem og var fulle. Men døra til soverommet hennes stod på gløtt, og gjennom sprekken fikk hun øye på to menn som holdt en tredje mann nede - nattportieren som ble truet til å slippe ranerne inn i superstjernas leilighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer