Kim Kardashian

- Han dro meg mot sengen og da tenkte jeg at de kom til å voldta meg

Realitystjernen åpner opp om da hun ble kneblet, bundet og dumpet i badekaret under det brutale ranet i Paris i fjor.

KIM KARDASHIAN: I den ferske episoden av «Keeping Up With The Kardashians» forteller Kim om det brutale Paris-ranet i fjor.  Foto: Skjermdump: YouTube
KIM KARDASHIAN: I den ferske episoden av «Keeping Up With The Kardashians» forteller Kim om det brutale Paris-ranet i fjor. Foto: Skjermdump: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian West (36) har ikke snakket om det brutale ranet som skjedde i Paris i fjor under Paris Fashion Week. Realitystjernen ble overfalt og ranet av fem bevæpnede menn og ifølge flere medier skal ranerne ha fått med seg smykker og verdisaker til en verdi av omkring 90 millioner kroner. Etter ranet ble det stille fra henne. 

Men nå forteller hun for første gang hva som skjedde da ranere tok seg inn i luksusleiligheten i Paris i oktober i fjor.

Forrige uke var det premiere på sesong 13 av den populære serien «Keeping Up With The Kardashians», og i søndagens episode avslørte hun hva som egentlig skjedde da to maskerte menn utkledd som politi truet henne med pistol.

- Jeg lå i senga og tenkte at jeg burde stå opp og vaske ansiktet mitt selv om jeg var veldig trøtt. Ti minutter senere, mens jeg lå og døste, hørte jeg plutselig noen som løp opp trappen. 

Videre forklarer hun at hun trodde det var Kourtney og venninnen Stephanie som kom hjem og var fulle. Men døra til soverommet hennes stod på gløtt, og gjennom sprekken fikk hun øye på to menn som holdt en tredje mann nede - nattportieren som ble truet til å slippe ranerne inn i superstjernas leilighet.

- De var rett utenfor soverommet mitt, halvannen meter unna. Så jeg gled ned fra sengen og plukket opp telefonen min, men jeg visste ikke hvordan jeg ringte 911 i et annet land, forklarer hun. (Pssst: Se litt av klippet nederst i saken!)

LES OGSÅ: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret

- De kommer til å voldta meg

Deretter skal den ene raneren ha stormet inn på soverommet, tatt telefonen hennes og kastet henne ned på senga.

 

– Han tok tak i beina mine og dro meg mot sengen. Det var da jeg tenkte «Dette er øyeblikket. De kommer til å voldta meg», sier hun gråtkvalt til søstrene Khloé og Kourtney. 

Videre forteller hun at ranerne dro henne etter beina og senere rettet en pistol mot henne. 

– I det øyeblikket visste jeg at de kom til å skyte meg. Jeg bare ba for at Kourtney skulle få ha et normalt liv etter å ha sett min døde kropp på sengen. Det var den siste tanken. Og så puttet de meg på badet, og løp.

Hun forklarer også at hun tror ranerne skal ha visst hvor hun bodde fordi de antageligvis hadde fulgt etter henne under hele Paris-oppholdet. Like før de brøt seg inn i leiligheten hadde hun lagt ut en oppdatering på Snapchat om at hun var alene - noe hun tror de har fått med seg. 

De siste månedene har 36-åringen vendt tilbake til offentligheten, og promotert den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians». Før søndagens episode la hun ut et bilde på Instagram-profilen, der hun forklarte hvorfor hun har valgt å snakke ut om ranet.

– Kveldens episode blir veldig tøff for meg. Men jeg tror det er viktig å dele historien gjennom mine øyne, og ikke i et intervju hvor ordene mine kan bli vridd på. Jeg har alltid delt mye, og jeg vil ikke holde tilbake når det handler om det som trolig var en av mine mest livsforandrende opplevelser.

Kim har barna Saint (1) og North (3) med ektemannen Kanye West (39), som hadde konsert i New York da kona ble ranet. Han avbrøt konserten da han fikk høre om hva som hadde skjedd. 

LES OGSÅ: 10 ganger The Kardashians så ut som en egen motehær

LES OGSÅ: Kim Kardashian har psoriasis : - Jeg har lært meg å leve med det

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer